Vrouw/Seks & Relaties
452184297
Seks & Relaties

Deel 77: Terwijl hij haar uitgebreid begon te kussen, ging ik er aarzelend naast liggen

Ellen begon te lachen. “Met jou altijd, moppie. Mag ik wel ff een foto van je vriend zien?” Ik zocht hem op in mijn telefoon. “Kijk, dat is ‘m.”

“Jeetje, wel een stukkie ouder dan jij, zeg. Maar niet lelijk hoor. Weet je wel zeker dat je dit wilt? Er gaan relaties kapot aan dit soort acties.” “Als ik met jou kan afspreken dat het eenmalig is, wel. Kun je volgende week donderdag? App ik je mijn adres.”

Ik kon het niet opbrengen om meteen op zoek te gaan naar een andere baan of me aan te melden bij het UWV. Dus maakte ik een afspraak om gezellig te gaan lunchen met mijn zus. Die zag er slecht uit. Ze begon te tieren toen ik over mijn ontslag vertelde. “Dat komt zeker door die man?”

“Welke man?” “Die getrouwde man waar je het nog steeds mee doet. Of heb je het eindelijk uitgemaakt? Je had toch een nieuw vriendje?” Ik zuchtte. “Nee, ik doe het nog steeds met die getrouwde man en ik zit niet op jouw oordeel te wachten.”

Wegkapen

Mijn zus keek boos. “Ik kan er gewoon niet tegen dat jij hun huwelijk kapot maakt.” “Ik?!” “Ja jij. Je weet dat hij een vrouw en kinderen heeft en toch ben je willens en wetens bezig om hem bij zijn vrouw weg te kapen.” “Ik ben niet met Josien getrouwd en het zijn niet mijn kinderen. Ik ben aan helemaal niemand verantwoording schuldig.” “Jawel, je kent zijn vrouw nota bene. En toch ga je ermee door.” “Het is niet mijn vriendin, híj is degene die vreemdgaat en niet ik. Je mag mij daar niet de schuld van geven!”

Ineens merkte ik dat iedereen om ons heen stil was gevallen en het halve restaurant naar ons keek. Ik liet mijn stem zakken. “Hoe gaat het met jou? En met Maarten en de kinderen?” Mijn zus keek somber. “Niet goed. Hij is weer heel veel aan het overwerken en zit bovenop zijn telefoon. Ik ben bang dat hij weer vreemdgaat, maar ik kan mijn vinger er niet op leggen.” “En als je ernaar vraagt?” “Dan ontkent hij alles. En vindt hij dat ik zeur.” “Nou, nu ik werkloos ben, kan ik hem wel een beetje gaan achtervolgen?” Mijn zus veerde op. “Zou je dat willen doen?”

“Ja, maar na volgende week, want nu heb ik het druk met eh… dingen.”

Privéfeestje

Op maandag appte ik Mark al heel vroeg om hem te feliciteren en te vragen of hij tijd had om zijn cadeautje in ontvangst te nemen.

‘Tuurlijk schatje. Om 12 uur kan ik wel even weg. Zullen we afspreken bij de parkeerplaats van het Amsterdamse Bos? Ik heb zin in je.’

Gewapend met een fles champagne stapte ik een paar uur later in zijn auto. Ik had een kaartje aan de fles gehangen waarop stond dat ik hem uitnodigde voor een privéfeestje bij mij thuis. "Spannend! Zeg ik heb heel weinig tijd en vind dat ik wel een extra cadeautje heb verdiend." Hij duwde zijn autostoel naar achteren en knoopte zijn broek los. Ik wist wat me te doen stond. Binnen 5 minuten was hij klaar. “Als je nou geen andere baan vindt, kun je altijd nog je geld verdienen met seks,” grapte hij. “Ik vind dat geen leuke opmerking, Mark.” “Sorry schatje. Anders kom je toch bij mij werken? Mijn secretaresse zit thuis met een burn-out. Pff, dat wijvengezeik ook altijd.” Ik gaf geen antwoord. Weer voor hem werken? Was dat wel een goed idee?

En toen was het dan eindelijk donderdag. Ik was ontzettend zenuwachtig toen Ellen aanbelde. Het huis stond vol met lekkere hapjes, ik had kaarsjes neergezet en er stonden een paar flessen wijn koud in de koelkast. Ellen omhelsde me. “Zal ik me alvast uitkleden en me in jouw slaapkamer verschansen? Dan kun je hem op die manier verrassen.” Ik knikte. Wat zou ze aantrekken? Zelf had ik een heel kort leren jurkje aan met de hoogste hakken die ik kon vinden met een sexy lingeriesetje eronder. Helaas had ik geen geld om iets nieuws te kopen, dus hij kende het al wel.

Voor spek en bonen

Ik deed de deur voor hem open en reikte hem boven meteen een glas prosecco aan. “Hallo schatje. Je cadeautje wacht op je in de slaapkamer. Je moet het wel met mij delen!” Hij opende de deur, waar Ellen in vol ornaat in een ontzettend lelijke huidkleurige bodystocking op mijn bed lag. Oei, ze was toch wat rimpeliger en uitgezakter dan ik had verwacht. Zou Mark haar wel aantrekkelijk vinden? Aan de andere kant stak ik wel lekker gunstig bij haar af…

Mark kuste me vol op mijn mond. “Is dit wat ik denk? Gaan wij het samen met deze dame doen? Laura, ik hou van je! Echt te gek dat je dit voor me over hebt!”

Hij kleedde zich in een oogwenk uit en stortte zich op haar. Hij begon haar uitgebreid te kussen. Aarzelend ging ik ernaast liggen, maar Mark had geen enkel oog meer voor me. Ellen stak haar hand naar me uit, maar die weerde ik af. Ik had me iets heel anders bij een trio voorgesteld. Dat we Mark zouden delen, maar dat zijn focus op mij zou liggen. En niet dat ik er eigenlijk voor spek en bonen bij zou zijn.

Ik zag hoe Mark zijn mond over haar schouder liet glijden en met zijn handen haar lichaam verkende. Ellen kreunde en had haar ogen gesloten. Geen van beiden lette op mij. En toen had ik er genoeg van. Ik sprong het bed uit en rukte de gordijnen open. “Sorry jongens, het feest is afgelopen, want ik vind er niks aan. Ik stop ermee.”

Ellen veerde meteen overeind. “Je hebt gelijk. We doen niks wat jij niet wil. Toch Mark?”

Mark probeerde me naar zich toe te trekken. “Ik was iets te enthousiast schatje, het spijt me. Kom hier, dan beginnen we opnieuw.”

Maar ik wilde niet meer, ik kón niet meer. “Nee. Ik wil dat jullie mijn huis verlaten.” Ik deed de slaperkamerdeur wagenwijd open. Ga weg, alsjeblieft. Allebei. Nú!”

WIL JIJ ALS EERSTE OP DE HOOGTE ZIJN VAN DE NIEUWE AFLEVERING VAN DAGBOEK VAN EEN MINNARES?

Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

  • Zet het nummer 0613651435 in je contacten
  • Stuur de tekst 'dagboek aan' via WhatsApp naar bovenstaand nummer
  • NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding
  • Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe aflevering. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!
  • Afmelden? App 'dagboek uit' naar hetzelfde nummer

Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.