Nieuws/Vrouw
453746
Vrouw

Quote van de dag

“Ik laat mijn 6-jarige dochter niet vaccineren, omdat zij nog borstvoeding krijgt”

GEEN - De 52-jarige Maha Al Musa geeft haar 6-jarige dochter Aminah nog steeds borstvoeding. "Alle kinderen van vier tot acht zouden borstmelk moeten krijgen", stelt Maha Al Musa (52). "Het heeft een sterke invloed op de gezondheid van je kind. Daarom krijgt mijn dochter Aminah (6) ook geen vaccinaties, want borstmelk is voldoende."

Aminah vindt het helemaal niet vreemd om aan de borst van haar moeder te drinken. "Het is het leukste wat ik doe wanneer ik niet op school ben", vertelt zij aan Daily Mail. "Meer kinderen zouden borstmelk moeten drinken, want dat is goed voor je. En het smaakt altijd weer anders, maar het lekkerst vind ik wanneer de borstmelk smaakt naar zuurstokken."

Maha vindt het heel normaal dat kinderen tot acht jaar aan de borst drinken, maar wat vind jij? In welke periode of tot welke leeftijd zouden kinderen borstvoeding moeten krijgen volgens jou?

Ben jij net als Maha voorstander van het geven van borstvoeding tot de kinderen al naar school gaan? En zit jouw kindje van 5 of 6 nog aan de borst? Dan zijn wij op zoek naar jou! Mail jouw verhaal en een foto naar oproep@vrouw.nl o.v.v. 'borstvoeding'. Misschien nemen wij contact met jou op.