Nieuws/Vrouw
453825
Vrouw

Kookboek | Hippe macarons

3 x vrolijke macarons

GEEN - Ze zijn kleurrijk, schattig, krokant van buiten en heerlijk zacht van binnen: macarons! Ben jij ook groot liefhebber van deze Franse traktatie? Waag je dan aan deze recepten en vul de etagère met heerlijke homemade macarons.

We geven toe: macarons zijn niet heel eenvoudig om zelf te maken. Sterker nog: dit kleurrijke koekje staat bekend als een van de moeilijkste om te maken. Maar geen paniek: want in het kookboek 'Hippe Macarons' neemt liefhebber Lindsay je aan de hand, waardoor ook jij de mooiste creaties op tafel kunt toveren.

Liefde voor macarons

"Ik ben zelf verliefd geworden op deze mooie, maar vooral lekkere koekjes en die liefde wil ik dolgraag met je delen", schrijft Lindsay in haar boek. "Want zeg nu zelf: wat is er leuker dan zelfgemaakte macarons aan vrienden familie serveren?", aldus de schrijfster van het boek.

---Probeer ook deze magische macaroncake---

Hippe macarons

Wil je eenvoudig beginnen? Start dan met de basisrecepten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een chocolademacaron, een variant met pistache of frambozen? Heb je het bereiden van deze Franse traktatie onder de knie, ook dan kun je met dit kookboek uit de voeten. Lindsay vertelt je namelijk ook precies hoe je de macarons op een hippe manier kunt vullen én versieren! Leuk voor een middagje met de (klein)kinderen.

Macaronrecepten

Voor de liefhebbers die de etagère dit weekend direct willen vullen met homemade macarons, hebben wij hier alvast drie recepten op een rij gezet!

Red velvet-macaron

 

Vrolijke kikkermacaron

 

Varkentjes-macarons

 

Deze recepten komen uit het kookboek Hippe Macarons (ISBN 9789401407700) te koop voor €12,99.