Nieuws
453993
Nieuws

Kookboek | Havermoutje

3x koken met havermout

GEEN - Havermout is niet alleen gezond, je kunt er ook eindeloos mee variëren! Het ontbijt met deze graansoort kennen we wel, maar wat dacht je van een cappuccino of pizza gemaakt van havermout? Laat je inspireren door deze recepten!

Wat doe je als je dol bent op havermout? Dan ga je ermee experimenteren! Althans dat is wat Pascalle Bonnier & Matthijs Kok, schrijvers van het boek 'Havermoutje' deden. Het duo experimenteert er samen op los met hun favoriete ingrediënt. Het resultaat? Een kookboek vol met havermoutrecepten.

Volwaardig ingrediënt

"Havermout is niet alleen superlekker, er is ook zo oneindig veel mogelijk met deze gezonde graansoort. Wij beschouwen havermout als een volwaardig basisingrediënt voor elk moment van de dag: als ontbijt, als to go'tje, voor de lunch, snack en zelf voor het diner", schrijven ze in hun boek.

Van pap tot kroketjes

Bladerend door het boek kom je de meest uiteenlopende recepten tegen. Van de welbekende havermoutpap, een havermout-quinoaburger, een havermoutsnicker tot aan havermoutkroketjes met geitenkaas.

Recepten met havermout

Om jullie een idee te geven van dit nieuwe kookboek, hebben wij hier alvast drie recepten voor jullie op een rij gezet!

Hartig havermoutje

 

Havermoutreep met amandelen

Havermout cappuccino

Deze recepten komen uit het kookboek Havermoutje (ISBN 9789048825844) te koop voor €19,95.