Vrouw/Culinair
454294565
Culinair

Uit het magazine Vispotje met zalm, kabeljauw en garnalen

Het nieuwe jaar fit en gezond starten? Dankzij het uitgebreide assortiment van gezonde en magere Lidl-producten is dat een makkie! En met het nieuwste boek van Sonja Bakker erbij als inspiratie kun jij het ook!

Benodigdheden voor 6 personen:

  • 250 g kabeljauwfilet
  • 450 g zalmfilet
  • 450 g gekookte garnalen met staart
  • 300 g gesneden prei
  • 450 g voorgekookte krielaardappeltjes
  • 2 zakjes Franse preisoep
  • 2 el olijfolie
  • zout en peper

Bereiding:

1. Verwarm de oven voor op 180 °C.

2. Spoel de kabeljauwfilets af onder de koude kraan en dep droog. Snij de kabeljauw en de zalmfilet elk in 8 stukken.

3. Verhit wat olijfolie in een diepe pan en roerbak hierin de prei. Strooi er een halve tl zout en een halve tl peper over.

4. Voeg de krielaardappeltjes, vis en soep toe. Breng het geheel tegen de kook aan en laat alles op een heel laag vuur in ca. 10 minuten gaar worden.

5. Doe de gebakken prei met de andere ingrediënten in een ovenschaal. Dek af met aluminiumfolie en laat in de oven in 20 minuten gaar worden.

Duur: 30 minuten + 20 minuten in de oven

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.