454466
Vrouw

Meer weten over Sandra Ysbrandy

GEEN - In het interview met Sandra kon je lezen dat ze vroeger erg voorzichtig was maar nu toch meer een stoere durfal is, een keuze tussen Carlo en Irene niet kan maken en ze een voorliefde heeft voor vintage. Tijd om meer te weten te komen over deze kokende jongensmoeder.

Stel dat je geen kok was, welk beroep had je dan gekozen?

"Tja, ik heb een ander beroep gehad voordat ik dit ging doen: ik werkte jarenlang op de communicatie-afdeling van de Rabobank. Daar zat ik achter mijn laptop beleidsnota's te schrijven, tot ik besefte dat ik iets anders wilde doen. Iets met mijn handen, waar andere mensen blij van zouden worden. Vroeger was ik al heel creatief, wilde zelfs naar de Modeacademie, maar ik heb voor een studie geschiedenis gekozen en werd van daaruit communicatieadviseur. Maar dat zou ik nu van mijn leven niet meer doen. Dit, koken, is gewoon wat ik wil. Het is mijn droom en die heb ik nageleefd, daarvoor gaf ik mijn oude carrière op. Dus deze vraag is voor mij niet te doen!"

Wat is je grootste afknapper in een man?

"Als mannen vooral zichzelf leuk vinden en ze geen wedervragen stellen. Van die ontzettende mannetjes die alleen hun eigen podium interessant vinden, brrr."

Wat hoop je dat Petrus zegt als je aan de hemelpoort verschijnt?

"Ik zou het geweldig vinden als hij me complimenteert met het feit dat ik alles uit het leven heb gehaald wat erin zat."

Lees meer uit VROUW magazine: