Nieuws/Vrouw
454859
Vrouw

10 nachtelijke beautytips

Schone slaapster

GEEN - Donkere kringen, futloos haar en een onzuivere huid: zijn jullie ook zo jaloers op vrouwen die fris en fruitig wakker worden? Lees dan snel onderstaande tips. Met een beetje hulp stap jij morgen ook tiptop uit je bed!

1. Zachte voetjes

Wakker worden met zachte stappers? Smeer dan voordat je gaat slapen de ruwe plekjes op je voeten in met vaseline en trek hier sokken overheen. Zachte voeten gegarandeerd!

---Hoe krijg je mooi verzorgde voeten? Je leest het hier!---

2. Dikke ogen

Als je iedere ochtend ontwaakt met opgezwollen kijkers, dan is het wellicht een idee om een extra kussen onder je hoofd te leggen. Ook op je rug slapen doet wonderen. Het vocht rondom je ogen kan op die manier namelijk beter circuleren, wat dikke ogen voorkomt. Zoute producten kun je voor het slapengaan ook beter afslaan, deze zouden namelijk ook zwelling rondom de ogen veroorzaken.

3. Krullen

Ben je niet gezegend met een bos krullen? Duik dan met vochtig haar je bed in. Doe het in een knot of in een losse vlecht, haal ‘s ochtends het elastiekje uit je lokken en daar zijn jouw krullen!

4. Zijdezachte huid

Heb je last van een droge, trekkerige huid? Dan is het verstandig om de verwarming in de slaapkamer zachter of zelfs uit te draaien. Door de lucht vochtig te houden, verdampt er namelijk minder vocht uit je huid. Ben je een koukleum? Ga dan voor een warme pyjama of een extra deken.

---Eerste hulp bij een droge huid. Lees hier handige tips!---

5. Onzuivere huid

Sommige vrouwen kampen met een onzuivere huid en worden regelmatig wakker met een flinke pukkel op hun neus. Een goede reiniging is bij een onzuivere huid van groot belang. Maak je gezicht ’s avonds extra goed schoon met een reinigingslotion en smeer het in met een verzorgende nachtcrème.

6. Rimpels

Ken je dat; je wordt wakker en je gezicht zit helemaal in de kreukels. Dit kun je heel eenvoudig voorkomen door een katoenen kussensloop te vervangen voor een satijnen variant. Het satijn zou namelijk zorgen voor minder rimpels in je gezicht.

7. Stralende lach

Creëer een stralende, witte glimlach door baking soda op je tanden te smeren. Laat dit vijf minuten intrekken en spoel je mond vervolgens goed met water. Deze behandeling kun je het beste toepassen voordat je gaat slapen omdat je een uur niets mag eten en drinken. Sla echter niet door en doe het niet vaker dan een keer per week.

8. Lange wimpers

De sleutel naar lange wimpers: castorolie. Je kunt deze olie kopen bij de natuurwinkel en op schone wimpers smeren met een watje. Het schijnt dat je wimpers hierdoor langer worden.

---Handige tips voor nepwimpers lees je hier!---

9. Zachte haren

Zachte lokken krijg je door in de avonduren een klein beetje conditioner in je haar te smeren. Laat dit de hele nacht intrekken en spoel het ‘s ochtends goed uit. Wel handig: leg een handdoek op je kussen, zodat het geen vieze smeerboel wordt.

10. Nagelriemen

Verlang je naar zachte handen en nagels? Smeer ze dan ’s avonds in met een olie of andere verzorgende crème. Trek vervolgens dunne handschoenen eroverheen en ga lekker slapen. Het is misschien wat onwennig de eerste keer, maar het resultaat loont zich zeker!

Hebben jullie nog aanvullende tips die jullie met ons willen delen? Leuk! Deel ze hieronder met ons. Wij zijn heel benieuwd!