Nieuws/Vrouw
457307
Vrouw

Verjongingscoach:

Gezond worden in kleine stapjes

GEZOND - Veel mensen hebben te kampen met vermoeidheid, een lage weerstand of overgewicht, maar zien op tegen zoveel veranderingen voor een nieuwe levensstijl.

Voer zeker niet in één keer te veel veranderingen door, dat werkt alleen maar averechts. Als je elke maand minimaal één tot een aantal gezonde tips vanuit mijn boeken of site opvolgt, geef je jezelf vrijwel een nieuw lichaam binnen een jaar tijd. Geef jezelf een jaar om door en door gezond te worden. Hoe wil jij je voelen en hoe wil jij eruitzien over een jaar?

Elke maand gezonder

Als je de nieuwe levensstijl stapje voor stapje invoert, en als je die veranderingen niet als een dieet beschouwt maar als een nieuwe manier van leven, garandeer ik dat je je jaren jonger voelt in slechts een jaar tijd.

Binnen een maand zul je al veranderingen zien in je huid, gewicht en energieniveau. Neem een jaar om twaalf nieuwe, gezonde gewoontes te verankeren in je dagelijkse leefpatroon en gebruik deze columns of mijn boeken als inspiratiebron of extra motivatie. Je hebt dertig dagen nodig om een nieuwe gewoonte te laten inslijten, daarna wordt het een automatisme.

Ik en mijn team bij Jessevandervelde.com geloven in ‘Maximale Gezondheid’, dat is dan ook de naam van het persoonlijke coachingsprogramma. Dat betekent dat er een veel hoger gezondheidsniveau is wat je kunt bereiken!

Meer energie

Je mist niet wat je nooit hebt gehad, pas als je een hoger gezondheidsniveau hebt bereikt ervaar je hoeveel meer energie je kunt hebben. Een hoger gezondheidsniveau kan een combinatie zijn van meer energie, lekker in je vel zitten, je goed voelen, een gladdere en stralende huid hebben, een strakker lichaam, een gezonder gewicht en een betere weerstand.

Deze column kan een eerste stap zijn richting jouw maximale gezondheid. Elke stap, hoe klein ook, zal je gezondheidswinst opleveren. En dat zal je al heel snel voelen.

 

Ons advies

Alleen het verzamelen van informatie helpt je niet verder, maar het toepassen van de informatie en het ontwikkelen van nieuwe gewoontes kunnen je enorme stappen vooruit helpen.

Wat voor nieuwe gewoontes kun je direct in je leven integreren? Elke maand is dertig keer ‘vandaag’. Volg in die dertig dagen consequent één goede gewoonte. Terwijl je steeds gezonder eet en steeds meer beweegt, geef je jezelf een vrijwel nieuw lichaam binnen een jaar tijd.

 

Meer bewegen? Kijk op In Beweging

 

Jesse van der Velde

is de eerste verjongingscoach in Nederland, en schreef onder meer het boek "Voor Altijd Jong". (De eerste twee hoofdstukken kan je nu gratis downloaden op  www.vooraltijdjong)