Nieuws/Vrouw
457460
Vrouw

Verjongingscoach: je wordt niet in een keer een slanke den

Stap voor stap gezond worden

GEZOND - Wanneer je gaat werken aan je gezondheid door meer te bewegen en anders, gezonder, te eten, moet je dat niet in één keer perfect willen doen. Het doel is niet om alles in je leven, op dat gebied, in één keer te veranderen.

Het doel is om stap voor stap vooruit te gaan. Om geleidelijk en vooral blijvend gezonder te eten en gezonder te leven. Want dat geeft je resultaat op lange termijn.

 

Kom vandaag nog in beweging

 

Blijvende verandering

Alle informatie over gezond leven kan voor sommige mensen overweldigend zijn. Maar dat is het niet als je één ding tegelijkertijd toepast.

Een reden waarom ik hier zoveel nadruk op leg is omdat in mijn ogen je alleen een geweldige gezondheid, veel energie en een slank lichaam kunt hebben, als je blijvende veranderingen maakt.

Vaak willen we te snel resultaat zien, en zijn we daar helemaal op gefocust. Maar dan zitten we zelf onze resultaten op lange termijn in de weg.

We vinden het belangrijker om nu snel een paar kilo af te vallen, in plaats van op de lange termijn slank zijn. ‘Dat komt later wel’, denken we dan. Maar daarmee saboteren we ons eigen resultaat. Misschien is dat bij jou ook al eens gebeurd: herhaal dat niet opnieuw.

 

Zo gezond is speltbrood

 

Gun jezelf succes

Als we doen wat we altijd deden, dan krijgen we namelijk het resultaat wat we altijd kregen. Je hebt een gelegenheid om het anders te gaan doen. Laat oude gewoonten, frustraties, angst om te falen of om niet goed genoeg te zijn los. Je mag dit loslaten.

Je lichaam is te mooi om het niet de allerbeste zorg te geven die het verdient. Volg je weg naar een grotere gezondheid in vertrouwen. Het vertrouwen dat als je stap voor stap verbeteringen maakt, je resultaten ook steeds meer voelbaar en zichtbaar zullen worden. Ontwikkel jezelf, en neem verantwoordelijkheid voor je eindresultaat. Niet vanuit oordeel dat het anders niet goed genoeg is, maar vanuit succes aan jezelf gunnen! 

 

Gezond eten

 

Jesse van der Velde

is de eerste verjongingscoach in Nederland, en schreef onder meer het boek "Voor Altijd Jong". (De eerste twee hoofdstukken kan je nu gratis downloaden op  www.vooraltijdjong)