457612
Vrouw

6 superhandige keukengadgets

Koken wordt nog leuker met deze handige keukengadgets!

GEEN - Is het na het barbecuen en picknicken weer tijd om in de keuken te kruipen? Dan hebben wij zes super handige gadgets voor jullie, die het koken nóg leuker maken. Eet smakelijk!

Spaghetti vork

Deze elektrische vork is dé ultieme gadget voor pastaliefhebbers. Twee batterijtjes erin, een bord pasta en smullen maar! Zo vallen deze Italiaanse slierten nooit meer van je vork!

Pizzaschaar

Klodders tomatensaus op de muur, een besmeurde jurk en een kapotte pizza ... loopt het snijden van een pizza bij jou ook altijd uit op een groot drama? Voeg dan deze pizzaschaar toe aan je keukenattributen. Zet de schaar in je pizza, knip en schuif het stukje zo op je bord!

---Handige tips: zo maak je een pizza gezonder!---

Spaghettimeter

Kook jij altijd te veel spaghetti? Dat is met dit kleurrijke keukenhulpje voorgoed verleden tijd. De lotusbloem bestaat uit drie delen. Ieder deel staat voor een hoeveelheid spaghetti. Handig en leuk als decoratie in de keuken!

Anti-overkook bloempje

Je kent het wel: je bent druk in de weer met het snijden van groente als de pan met water compleet overstroomt. De Flower Power maakt hier een einde aan. Dit madeliefje brengt namelijk niet alleen de zomer in je keuken, door het op de pan te klikken voorkomt het dat de inhoud van de pan overkookt!

---Nog meer handige gadgets vind je hier!---

Ei-scheider

Met deze accessoire is het scheiden van eieren zelfs voor de amateurkok een koud kunstje. Tik het ei kapot boven de houder en viola!

Citrusspray

Verse vis op smaak brengen, een salade besprenkelen of vervelende muggen wegjagen: de citrus spray is dé oplossing. Snijd een stukje van je citroen, prik deze handige spuit erin en sprayen maar!