Nieuws/Vrouw
458279
Vrouw

Dr. Love adviseert...

Verliefd op een gewone jongen

DR. LOVE - Beste Dokter Love, ik ben verliefd op een gewone jongen. Maar ik ben gehandicapt. Hoe weet ik of hij ook verliefd op mij is? Annemieke

Lieve Annemieke,

Je stuurt me wel heel weinig informatie om op af te gaan. Gehandicapt zijn, kan vele vormen hebben. Is het bijvoorbeeld een fysieke handicap of een verstandelijke? En wat bedoel je met ‘gewone jongen’? Iemand die niet gehandicapt is? Voor een specifieker advies, moet je me echt een uitgebreidere mail sturen.

Maar in het algemeen kun je stellen dat je merkt of iemand ook op jou is als hij: heel veel aandacht aan je besteedt, meteen je mailtjes en sms-jes beantwoordt en naar je mond kijkt als hij met je praat.

Dat is nog steeds heel vaag natuurlijk. Daarom kan ik je eigenlijk alleen maar aanraden om jouw gevoelens aan hem te vertellen en te vragen of hij datzelfde ook voor jou voelt. Dat is moeilijk, dat weet ik, maar dan weet je wel meteen waar je aan toe bent. Zegt hij: ‘sorry, ik vind je lief, maar ik ben niet verliefd op je’, dan kun je verder met je leven. En beantwoordt hij je gevoelens, dan wacht jullie misschien wel een hele mooie toekomst samen.

Succes, Dokter Love

Zouden jullie Annemieke een ander advies geven? Dat kan hieronder. En heb jij zelf een vraag voor Dokter Love, mail dan naar drlove@telegraaf.nl.