460375
Vrouw

Weblog van de week

Tijd om mijn koffer te pakken

GEEN - We komen alweer aan het einde van een week bloggen voor VROUW. En hoe toepasselijk is het: ik moet dringend mijn koffer gaan pakken want vandaag verlaat ik Nederland weer voor een paar dagen.

Naam: Sandra van de Kamp

Leeftijd: 39 jaar

Beroep: fitness atlete/atletenbegeleider

Thuissituatie: deels samenwonend met vriend Imro Beuk in Zeist en deels wonend in Cannes (Zuid-Frankrijk)

Favoriete website: www.balancept.nl

-------------------------------------------------------En dat was precies het stukje waar ik nog niet over geschreven had; het reizen.  Zoals je kunt zien in de persoonsinfo, woon ik niet volledig in Nederland, maar ook voor een deel in het Zuid-Franse Cannes. Klinkt decadent, maar dat valt reuze mee. Ik heb daar een kleine woning en wanneer ik daar ben, dan werk ik ook gewoon. Geen vakantie dus! Ik ben daar ca. 1 week van de maand en dat plan ik om de weekenden heen, zodat de sessies met mijn personal trainingscliënten gewoon door kunnen gaan.

Als ik in Cannes ben, doe ik daar vooral mijn schrijfwerk; columns, voedingsadviezen, lezingen, website en het uitwerken van plannen en ideeën. Eigenlijk alles waar ik in Nederland onvoldoende aan toe kom. Ik kan me daar heerlijk terugtrekken in een inspirerende omgeving en van een afstandje alles met een frisse blik bekijken. Het houdt me scherp en het maakt me blij! Ik heb hier de perfecte balans voor mijzelf in gevonden. Het was wel even wennen om nu mijn blogs te moeten schrijven tussen alle afspraken door! Maar ik kon voor deze week bloggen niet even in Frankrijk gaan zitten, want iedereen wilde natuurlijk trainen zo in de eerste week van januari. Mijn agenda zat bomvol! Maar het was de moeite waard; ik vond het superleuk om te doen!

Vandaag gaat de reis naar Londen en volgende week is Cannes weer aan de beurt. In Londen vieren we de verjaardag van mijn allerliefste Imro en bezoeken we een vriend die vorige maand van Cannes naar Londen is verhuisd. Ik hoop dat jullie hebben genoten van mijn blog en misschien wel een beetje geïnspireerd zijn geraakt. Ik wens jullie een prettig weekend en wie weet tot een volgende keer!

Liefs Sandra

 

Sandra van de Kamp (39)

is fitness atlete/atletenbegeleider en was te zien als (voedings)coach en trainer in het SBS-programma The Biggest Loser. Samen met vriend Imro runt ze een personal trainingscentrum en woont afwisselend in Zeist en Cannes.