Vrouw/Opgebiecht
465538417
Opgebiecht

Opgebiecht

’We waren net lekker bezig toen we onze dochter (4) zagen staan’

Seksspeeltjes op de theetafel, ongewenste jonge bezoekers rond de echtelijke sponde... Seksuele voorlichting verloopt nooit helemaal zoals je hoopt. We zijn dol op zulk ’leed’. Zolang het maar een ander overkomt. De VROUW Glossy Opgebiecht Zomerspecial (nu in de winkel!) staat boordevol met zulke juicy anekdotes. Hier online alvast de ’opgebiechtjes’ van Priscilla, Ronja en Marie-José. Smullen!

Bordeelprinsessen

Priscilla (39): „Visite van mijn zwager en schoonzus, onze dochters zijn ongeveer even oud. Ik zal nooit het moment vergeten dat de meisjes, die boven waren gaan spelen, naar beneden kwamen in ’prinsessenjurken’ die ze in de ’verkleedkoffer van mama’ hadden gevonden. Die van mij sjouwde rond in een negligé in de categorie Hoerig, met een paar felroze handboeien met pluis als accessoire.”

„En haar nichtje was een Frans kamermeisje, klossend op veel te grote fetisjlaarzen. Ik had graag door de grond willen gaan, maar we hebben er luchtig over gedaan om er niet meer van te maken dan het was: ’Nou ja, wat zien jullie er mooi uit! Nu wil ik jullie ook in de échte prinsessenjurken zien.’ En dóór. Ik heb alleen wel de indruk dat mijn zwager sinds dit bezoek anders naar me kijkt.”

Vrij worstelen

Ronja (37): „Half twaalf ’s avonds, nog even bij de kinderen wezen kijken, iedereen sliep. We waren net lekker bezig toen we onze dochter (4) gefascineerd naast het bed zagen staan. ’Wat doen jullie?’ wilde ze weten. Mijn man zei: ’Mama en ik worstelen een potje, ga jij maar heel snel terug naar bed.’ En droop ze af? Welnee, ze sprong meteen op het bed: ’Ik wil meedoen!’ Zelden is lust sneller verdampt. Er is de volgende dag meteen een grendel op onze slaapkamerdeur gezet.”

Oeps!

Marie-José (38): „Dat je dénkt muisstil van elkaar aan het genieten te zijn, maar opeens een ongerust stemmetje uit de kinderkamer hoort: ’Mama, wat is er, heb je je pijn gedaan?’”

Wanneer deze ’opgebiechtjes’ naar meer smaken...

In de nieuwe VROUW Glossy Opgebiecht Zomerspecial vind je 124 pagina’s vol smeuïge verhalen. Deze speciale VROUW Glossy-editie staat boordevol gênante momenten, sappige ontboezemingen, herkenbare blunders en ander vermakelijk ’leed’. Verder keken we mee met knappe artsen en verplegers die het de afgelopen tijd (meestal) drukker hadden dan ooit. Je vindt de Glossy in de schappen van de supermarkt en de boekwinkel!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.