Nieuws/Vrouw
474015226
Vrouw

Temptation Ken: Als jongen van 17 had ik relaties met oudere vrouwen

Ken Stoffers van Temptation Island

Ken Stoffers van Temptation Island

Heel Nederland lijkt in de ban van Temptation Island. En met zijn mooie lokken en romantische gitaarmuziek is Ken Stoffers (23) de publiekslieveling. Maar hoe je ook in zijn dromerige ogen kunt verdwalen, een braverik is hij niet altijd geweest...

Ken Stoffers van Temptation Island

Ken Stoffers van Temptation Island

Vanavond is de slotaflevering van Temptation Island en ontdekken we welke koppels nog compleet zijn. Alhoewel Ken daar dus nog geen officiële uitspraken over mag doen, verzucht hij dromerig dat hij en Lize elkaar wel nog zien... VROUW sprak hem over zijn liefdesleven, de impact van het programma en het imago dat hij nu daardoor heeft. Waar mede-deelneemster Lisa niet erg positief was over het programma, is Ken dat wel.

Domme koe

Ondanks dat zijn deelname naar eigen zeggen geen strategische zet in zijn carrière was, is Ken blij met de roem. "Ik had natuurlijk wel gehoopt dat het goede invloed zou hebben, maar hoopte slechts op wat extra volgers op Instagram. Dat het zo storm zou lopen had ik nooit verwacht."

"Ik was mij echter tijdens het programma wel bewust dat ik me niet als domme koe moest gedragen, omdat dat schadelijk kon zijn voor de rest van mijn carrière. Het is nu alleen zaak dat mensen mij serieus nemen om mijn muziek en mij niet alleen kennen uit Temptation. Maar de hierdoor verkregen bekendheid is natuurlijk mooi meegenomen."

Oudere vrouwen

Eerder had de casanova meerdere relaties met oudere vrouwen. "Als jongen van 17 lag ik goed in de markt bij vrouwen van tegen de dertig. Ik had op mijn veertiende al een baard dus zag er ook een stuk ouder uit. Als ik uitging en deze vrouwen ontmoette, hadden ze in eerste instantie ook niet door dat ik zo jong was."

"Ik vond meisjes van mijn eigen leeftijd simpelweg niet zo interessant en had het gevoel dat oudere vrouwen mij meer konden leren. Die levenswijsheid vond ik veel interessanter dan meisjes van mijn eigen leeftijd. Mijn vrienden vonden het natuurlijk wel cool, dus het werd gaandeweg ook wel een uitdaging."

Playboy

Dat hij eerder het imago van playboy had, kan hij beamen. "Ik zou niet aan een verleidprogramma meedoen als ik niet makkelijk kan verleiden. Maar ik heb nooit een spelletje gespeeld of gelogen om een meisje in bed te krijgen. Als een vlam de volgende ochtend om mijn nummer vroeg en ik dat niet wilde geven, zei ik dat eerlijk. Het was altijd What you see is what you get.

Maar zoals Ken zelf zegt, zijn die tijden voorbij. "Ik was jong, dat gedrag hoorde erbij. Nu ben ik volwassen. Ik vind het nu niet langer stoer dat ik elk meisje kan krijgen, maar dat ik juist trouw ben aan één meisje", zegt de voormalige Don Juan.

Off screen

Of Lize niet weleens jaloers is op alle aandacht die hij krijgt? "Ze vond het in het begin wel moeilijk, maar leert er mee om te gaan. Ik probeer haar te laten zien dat ik haar trouw ben. Dat die vrouwelijke aandacht mij niet zoveel doet. Andersom heb ik er niet zo’n last van, zo lang jongens maar niet aan haar gaan zitten."

Alhoewel Ken zijn deelname een leuke ervaring vond, had hij Lize toch liever off screen ontmoet. "Nu keken er zoveel mensen mee naar ons liefdesverhaal. Dat is best dubbel. Maar of het dan hetzelfde was geweest weet ik natuurlijk niet."

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.