Vrouw/Praat Mee
476253147
Praat Mee

Praat mee

Bemoeit jouw familie zich ook te veel met jouw liefdesleven?

Dit was toch wel een behoorlijk ongemakkelijke ontmoeting...

Dit was toch wel een behoorlijk ongemakkelijke ontmoeting...

Het was een bijzondere ontmoeting in B&B Vol liefde: de kennismaking tussen Denise’s logees en de moeder van Denise. Ze vroeg hen de oren van het hoofd over intieme zaken die je misschien liever niet met je (toekomstige schoon)moeder bespreekt. Ook de familie van Martijn mengt zich gretig in zijn liefdesleven. Herkenbaar? Vind jij ook dat jouw familie zich veel bemoeit met jouw liefdesleven?

Dit was toch wel een behoorlijk ongemakkelijke ontmoeting...

Dit was toch wel een behoorlijk ongemakkelijke ontmoeting...

Bij Denise in Spanje verliep de ontmoeting tussen haar familie en haar logees niet bepaald soepel. Haar moeder heeft hen namelijk meteen goed aan de tand gevoeld. Ook Denise’s tante laat er zeker geen gras over groeien. Binnen enkele minuten vraagt zij haar nichtje namelijk of zij al intiem is geweest met een van de mannen. De mannen geven aan het gesprek niet vervelend te vinden, maar Denise zegt achteraf wel dat ze de ontmoeting hierdoor ongemakkelijk vond. Misschien toch een onderwerp dat je liever niet met je familie bespreekt tijdens een eerste ontmoeting.

Martijns familie

Ook de familie van Martijn mengt zich in zijn liefdesleven. In de afgelopen afleveringen van B&B Vol liefde hebben we allemaal de veelbesproken kampvuurscène gezien. Bij het flakkerende vuur vertelde Martijn aan Susanne dat hij verliefd is op Fenna, met wie hij pas één keer op date is geweest en die hij op dat moment zo’n 24 uur kende. Fenna geeft bij Martijn aan dat zij schrikt van de woordkeuze van Martijn, maar dat ze dit verder samen zullen gaan ontdekken.

Daar krijgt Fenna alleen niet de tijd voor, want Martijn besluit er een paar minuten later zijn familie al bij te halen. Het goede nieuws (dat hij verliefd is geworden binnen 24 uur) mag meteen met hen gedeeld worden. Zijn ouders en broer reageren positief en feliciteren het stel (dat officieel nog geen stel is). Ze worden zelfs emotioneel van het goede nieuws. Verder reageren de ouders wel een beetje verbaasd, niet omdat de twee elkaar pas een dag kennen, maar omdat ze hun zoon helemaal verliefd zien.

Reactie

Op twitter laat Thea weten dat Denise haar moeder maar beter niet meer uit kan nodigen.

Quitte vindt het ‘kumbaya’-gehalte van de familie van Martijn erg hoog.

Praat mee

Heb jij ook wel eens een ongemakkelijke ontmoeting meegemaakt tussen jouw partner en jouw familie? Bemoeit jouw familie zich überhaupt te veel met jouw liefdesleven? Praat mee op onze Facebookpagina!

Wil je niets van VROUW missen?

Speciaal voor de trouwste lezeressen versturen we elke dag een mail met al onze dagelijkse hoogtepunten. Abonneer je hier.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop