Vrouw/Seks & Relaties
480650506
Seks & Relaties

'Philip en ik kunnen volledig opgaan in onze seksuele fantasiewereld'

In de rubriek 'Tussen de lakens' vertellen vrouwen over hun seksleven. Dit verhaal komt van Reza (40). Zij en haar man Philip hebben een levendige fantasie en gebruiken dat ook tijdens hun seksleven.

"Ik kan me niet anders herinneren dan dat ik over van alles en nog wat aan het fantaseren ben."

Dromerig

"Op mijn schoolrapporten van vroeger staat altijd wel iets over 'dromerig', en als ik mijn ouders moet geloven maakte ik van iedere dag weer iets spannends door een verhaal rondom mijn speelgoed te verzinnen. Toen ik wat ouder werd, vertaalde dat zich in het schrijven van verhalen. Ik heb zelf ook altijd veel gelezen. Ik vind het heerlijk om te vluchten uit de realiteit. Niet dat ik een slecht leven leid hoor, integendeel. Het kan alleen altijd spannender.

Telefoonseks

Ik heb mijn man Philip acht jaar geleden leren kennen. Het was meteen raak op seksueel vlak. Hij ging altijd net een stapje verder dan mijn vorige vriendjes. Dan weer fluisterde hij tijdens de daad opwindende teksten in mijn oor. Of we hadden telefoonseks, waarbij we onszelf op afstand bevredigden. Het heeft me altijd al leuk geleken om mijn fantasie mee mijn seksleven in te nemen, maar bij de mannen die ik hiervoor trof, voelde ik me niet genoeg op mijn gemak om dat ook daadwerkelijk te doen. Er speelde zich wel van alles in mijn hoofd af, maar dat deelde ik nooit met hen. Het was puur voor mezelf, om de seks net iets meer pit te geven. Bij Philip durf ik het wel.

Rollenspellen

Mijn fantasieën wisselen elkaar af. Het is niet zo dat ik een fantasie heb waar ik heel lang aan vasthoud. Ik kan getriggerd worden door iets op tv of iets waarover ik lees. Dat gaat dan met mij aan de haal. Vrijwel altijd vertel ik dat dan tegen Philip. Het is zeker niet zo dat hij er altijd in meegaat, maar als we elkaar erin gevonden hebben, kunnen we er volledig in opgaan. Het uit zich in rollenspellen. De secretaresse die door haar baas verleid wordt. Of de politieagente die een crimineel in de boeien slaat en vervolgens alle hoeken van de kamer laat zien. Als ik het zo broodnuchter vertel klinkt het misschien gek, maar als we ermee bezig zijn is het echt fantastisch. We laten ons meeslepen. We hebben gelukkig allebei weinig schaamte en zijn behoorlijk expressief, dus het lukt ons ook goed.

Dokter Philip

Ik moest een paar weken geleden naar de huisarts voor het bevolkingsonderzoek. Mijn huisarts is een stoffige vrouw, waar niets seksueels aan is, maar toen ik daar lag met mijn benen wijd, dacht ik toch: 'Wat als dit nou een mooie man was, die te ver ging in zijn onderzoek?' Die avond nog nam Philip de rol van dokter op zich. En een tijdje terug hebben we onze allereerste keer ooit nagespeeld. In mijn hoofd ben ik dan echt weer dat jonge meisje voor wie alles nog volledig nieuw en superspannend is.

Hete appjes

Het is zeker niet zo dat we altijd seks hebben met een fantasie of rollenspel erbij. Je moet er wel voor in de stemming zijn en er de tijd voor nemen, vind ik. Het moet bijzonder blijven. Vaak gebeurt het als de kinderen uit logeren zijn, dan kunnen we ook niet gestoord worden. Ik vind het te gek dat ik iemand heb gevonden met wie ik dit kan delen. En met wie ik het durf te delen. Ik lees online wel eens seksverhalen, waarin ik de meest bizarre fantasieën voorbij zie komen. Die gaan echt wel een stapje verder dan de baas/secretaresse-klassieker. Ik denk dat iedereen wel iets heel graag eens zou willen doen, maar het niet durft te uiten. Ik zou zeggen: gewoon doen als je een goede relatie hebt. Als je zelf eerlijk bent, zal de ander het ook zijn. En het is echt superspannend om samen een fantasie te hebben. Philip en ik sturen elkaar er regelmatig de heetste appjes over… Daarvan kan ik al echt in de stemming raken."

Jij op vrouw

Wil jij ook jouw 'Tussen de lakens'-verhaal vertellen?

Dat kan hier.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.