Nieuws/Vrouw
483718
Vrouw

Positief nieuws

Wat er gebeurt als je trouwfotograaf niet komt opdagen

Stel je eens voor dat de trouwfotograaf niet komt opdagen op jouw grote dag. Het overkwam bruid Heather. Toch kreeg de kersverse bruid haar foto's, uit een wel heel bijzondere hoek.

Even leek de grote dag van Heather en Matt niet meer dan een bijzondere herinnering. De trouwfotograaf liet het afweten waardoor er tijdens de bruiloft niemand was die het jawoord, de zoen en de eerste dans vastlegde op beeld. Dit tot groot verdriet van Heather.

 

Tweede bruiloft

Fotograaf Dana Gruszynski hoorde over het fiasco en was geraakt door het verhaal van Heather. "Mijn hart brak. Met foto's herbeleef je bijzondere momenten van je bruiloft. Voor Heather was dat niet meer mogelijk", vertelt ze aan The Huffington Post.

Dana wilde dan ook niets liever dan Heahter en haar man Matt alsnog de trouwfoto's geven waar ze zo intens naar verlangden. Ze bood het koppel aan om, een week na dato, de bijzondere momenten alsnog vast te leggen tijdens een gratis fotoshoot.

Wat het koppel echter niet wist, is dat Dana veel meer in petto had. Ze nodigde vrienden en familie uit en zorgde - met een beetje hulp van vrienden van het stel - voor exact hetzelfde boeket, decoratie en taart.

 

Grote verrassing

Op de dag van de shoot wist Heather niet wat haar overkwam. "Ik speelde het liedje af waarop Heather op haar bruiloft naar het altaar liep. Op het moment dat ze de muziek hoorde, haar familie en vrienden en de aankleding zag, schoot ze vol. De tranen stroomden over haar wangen en over die van mij", vertelt Dana.

Na de ontvangst van het echtpaar legde Dana alle bijzondere momenten vast: van het snijden van de cake tot de 'eerste'  kus. Heather kan nog steeds niet bevatten wat haar is overkomen. "Ik kan niet geloven dat ze dit allemaal heeft gedaan. Ik ben zo dankbaar en zal het echt nooit meer vergeten", aldus Heather.