Nieuws/Vrouw
486797241
Vrouw

Deze week in VROUW Magazine: Fred van Leer duikt de kast in

Anne Reinke

Anne Reinke

Elke vrijdag komt er een nieuw VROUW magazine uit: boordevol persoonlijke verhalen van vrouwen en columns van vaste gezichten Mieke Kosters en Daphne Deckers. Nu ook op VROUW.nl: een blik op alles wat je deze week in VROUW magazine week 9 terugleest.

Anne Reinke

Anne Reinke

Fred van Leer duikt de kast in

Susan grijpt steeds weer naar veilig zwart, Tessa zoekt een nieuwe stijl nu ze flink is afgevallen en Merel kan niks met haar allegaartje. Stylist Fred van Leer duikt in hun kledingkast: wat mag blijven en wat moet weg?

"Dit soort blouses vind ik echt horror! Aha, die zijn voor je werk... Maar daar word je toch niet knap van? Als je voor een streepje gaat, ga dan voor een dun streepje of juist een heel duidelijke streep, maar dit zit er net tussenin. En dan zo'n suffe pantalon... Weg ermee!"

>> De hele reportage lees je in VROUW Magazine

Hard van buiten, zacht van binnen

Presentatrice/model Anouk Smulders (41) is niet op haar mondje gevallen. Maar, zegt ze zelf, eigenlijk is ze diep van binnen juist een pleaser. Daar willen we meer van weten! VROUW vroeg haar onder andere hoe haar ultieme zondagochtend er uitziet.

"Dit weekend ga ik met een vriendinnengroep skiën in Oostenrijk. Op tijd ontbijten, veel skiën, lang lunchen, ook après ski en meestal best vroeg in bed om het hele ritueel de volgende dag weer te herhalen. Dat zijn altijd heel gezellige weekenden, met goede gesprekken, enorme lachbuien, af en toe een traan en vooral heel veel gezelligheid."

>> Het hele interview met Anouk lees je in VROUW Magazine

Ons ligbad werd de opslagplaats

Simone van Trojen (46) gaf een goede baan in het bedrijfsleven op om voor zichzelf te beginnen. Ze ging op zoek naar het ideale jurkje en vond met haar merk LaDress een gat in de markt.

"In het bedrijfsleven deed ik heel mooie ervaringen op, maar na de geboorte van mijn kinderen Beau (12) en Lise (11) voelde ik dat ik mijn hart moest volgen. Negen jaar geleden dacht ik: 'Wat zou het fijn zijn om een jurk te hebben die je kunt dragen bij iedere gelegenheid.' Met dat idee heb ik LaDress opgericht."

>> Het hele interview met Simone lees je in VROUW Magazine

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.