Nieuws/Vrouw
486974
Vrouw

Wat staat er vandaag in VROUW?

Waarvan krijg jij moordneigingen?

GEEN - Elke maandag en woensdag heeft VROUW een vast katern in De Telegraaf: boordevol catwalknieuws, persoonlijke verhalen van de vrouwen in het nieuws en columns van vaste gezichten Jeffrey Wijnberg en Catherine Keyl. Nu ook op VROUW.nl: een blik op alles wat je vandaag op onze pagina's terugleest.

In iedere vrouw schuilt een heks

Een dochter die uw lippenstift op de hond uittest, de buren die altijd maar luide muziek draaien wanneer u net wilt gaan slapen; het zijn vaak kleine ergernissen die ons het bloed onder de nagels vandaan halen. In Attractiepark Hellendoorn, dat nog tot 1 november – het weekend van Halloween – omgedoopt is tot Heksendoorn, vroegen we: wat maakt de heks in u los?

Lees hier het hele verhaal >>>

Stichting Babyspullen raakt straks dakloos

 

Een warme kruik, een zacht dekentje, schone rompertjes en piepkleine pakjes. Het zijn basisbehoeftes voor een baby. Hoe schrijnend is het dan dat zelfs in Nederland ieder jaar duizenden kindjes worden geboren van wie de ouders zich zelfs dat niet kunnen veroorloven? Stichting Babyspullen biedt soelaas. Maar niet lang meer. Eind december raakt de stichting namelijk dakloos.

Lees hier het hele verhaal >>>

VROUW praat met happy single mom Myra de Wildt

 

„Vanaf het begin van mijn zwangerschap heb ik er praktisch alleen voor gestaan. De vader van mijn nu driejarige dochter kwam in het begin nog af en toe langs, maar verdween later helemaal uit beeld. Ik kon wel uithuilen bij vriendinnen, maar zij begrepen niet écht wat ik doormaakte. Ook andere problemen, zoals mijn gebrek aan een goed vangnet, kon ik met niemand delen."

Lees hier het hele verhaal >>>

Jeffrey Wijnberg

 

Een lekkere vrijpartij is niet te versmaden. Zeker wanneer de omstrengeling samengaat met wederzijdse erkenning en genegenheid. Is het alléén maar seks wat twee mensen verbindt, dan heeft de relatie zelden toekomst; een eerste aanwijzing dat het belang van seks in een relatie schromelijk wordt overschat.

Lees hier de hele column van Jeffrey >>>

Meepraten over het nieuws in VROUW in De Telegraaf? Dat kan altijd! Laat hieronder je reactie achter.