Vrouw/Horoscopen
490370925
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 2 september - Gebruik je charme, Boogschutter

Een bekoelde relatie kan weer aan warmte winnen, Maagd.

Een bekoelde relatie kan weer aan warmte winnen, Maagd.

Wil jij weten wat er vandaag voor jou in de sterren geschreven staat? Lees hier jouw daghoroscoop!

Een bekoelde relatie kan weer aan warmte winnen, Maagd.

Een bekoelde relatie kan weer aan warmte winnen, Maagd.

VANDAAG JARIG

Op liefdesgebied ben je een idealist, altijd op zoek naar de perfecte partner. Die hang naar perfectie is dit jaar nog sterker dan andere jaren, in dat opzicht kan geen mens aan jou tippen. Besef dat zulks tot teleurstelling of desillusie kan leiden, zelfs in de beste relatie. Tracht wat minder kritisch te zijn.

RAM

Laat onschuldigen niet lijden onder jouw slechte humeur en bijt niet van je af tegen de verkeerde mensen. Maak vandaag geen belangrijke afspraken, zeker niet als je net terug bent van een verre reis. Tracht je gedrag en reacties te analyseren.

STIER

Geliefden kunnen vandaag ernstig van mening verschillen; ga ervan uit dat elk van jullie het beste met de ander voor heeft. Maak plannen voor een tweede huwelijksreis als je liefdesleven wat is ingedommeld. Probeer minder star te zijn.

TWEELINGEN

Je werk wordt onder de huidige stand der sterren positief beïnvloed. Vertel het zoveel mogelijk mensen als je een andere baan zoekt; ook netwerken kan productief zijn. Jouw financiële situatie verdraagt nu geen uitspattingen.

KREEFT

Het verkeer kan voor vertraging zorgen. Luister naar de radio en neem genoeg te lezen mee als je per openbaar vervoer reist. Schuif het schrijven van een moeilijke brief niet te lang voor je uit. Bijt van je af als men te veel van je eist.

LEEUW

Druk je snor als men om je heen te veeleisend of te kritisch is. Ga wat vroeger naar huis als je hebt gekibbeld met je geliefde en neem een bloemetje mee of ga spontaan samen uit. Draai tijdens gesprekken niet steeds dezelfde nummers af.

MAAGD

Accepteer een uitnodiging om deel te nemen aan een interessante discussie; je kunt boeiende mensen ontmoeten. Een bekoelde relatie kan weer aan warmte winnen. Zeg beiden wat je vervelend vond en reik elkaar de hand.

WEEGSCHAAL

Begin niet met een nieuw project als het vorige nog niet klaar is. Er zit een financiële meevaller in de lucht; belastingteruggave? Een prijs? Sta open voor technologische ontwikkelingen en een andere methode om je werk te doen.

SCHORPIOEN

Waar je ook mee begint, het zal goed beginnen. Een geschikte dag om nieuwe mensen te leren kennen en hen recht in de ogen te zien. Laat je niet verleiden tot grote uitgaven. Drink bier als champagne boven je budget gaat.

BOOGSCHUTTER

De beste manier om snel een professionele doelstelling te halen is om je een tijdje terug te trekken uit uw sociale leven. Val jezelf niet te hard als je in de liefde een verkeerde beoordeling maakte. Gebruik je charme.

STEENBOK

Blijf vandaag aan de voorzichtige kant, vooral waar het je werk betreft. Dit is geen dag om risico’s te nemen. Het is essentieel dat je gedetailleerd en precies werkt, ook al heb je daar misschien helemaal geen zin in.

WATERMAN

Bevestig je reputatie een goed leidinggever te zijn door te bemiddelen tussen collega’s. Zorg ervoor dat meerderen onder de indruk zijn van jouw werk. Misschien moet je vanavond kiezen: je vrienden of een nieuwe geliefde.

VISSEN

Je kunt op velerlei gebied met een schone lei beginnen; sta open voor elk idee. Leen wat je kunt missen als een goede vriend op zwart zaad zit; je zult het met rente terugkrijgen. Iemand die je hebt verwaarloosd zou graag iets van jou horen.

Als eerste een seintje als er een nieuwe daghoroscoop online staat? Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten.

Stuur de tekst ’daghoroscoop aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer.

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe daghoroscoop. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ’daghoroscoop uit’ naar hetzelfde nummer. Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.