500937
Vrouw

Praat mee

Kinderfeestje in de schoonheidssalon

Kinderbehandelingen in de schoonheidssalon worden steeds normaler. In korte minibehandelingen worden rituelen die moeders ondergaan, overgebracht op de kinderen. Daarnaast kun je ook steeds vaker een kinderfeestje vieren in de beautysalon, waarbij meisjes in de watten worden gelegd. Compleet met stukjes komkommer op de oogjes en gelakte nageltjes.

Het merk Loverock speelt in op de trend van kinderhuidverzorging. Om kinderen kennis te laten maken met huidverzorging heeft het merk speciaal voor kinderen tot en met 12 jaar behandelingen samengesteld als de 45 minuten durende Love Relax Skin kinderbehandeling en de 60 minuten durende Love Relax Skin luxe kinderbehandeling.

Talg

Volgens Loverock is de kinderhuid tot 5 keer dunner en droger dan de huid van een volwassene. "De talg producerende klieren zijn nog klein en vullen het eigen huidvet moeilijk aan. Vanaf het eerste levensjaar valt de hormonale bescherming van moeder weg. De kinderhuid is daardoor veel kwetsbaarder voor uitdroging door schadelijke invloeden van buitenaf zoals kou, wind en zon."

Wat vind jij van deze trend? Overdreven? Of denk je dat jouw prinsesje het wel lekker vindt om te poedelen met vriendinnetjes op haar verjaardag? En heeft ze haar eigen potjes in de badkamer? Praat mee!