Nieuws/Vrouw
501722
Vrouw

Wat staat er vandaag in VROUW?

Modeweek is kaskraker

GEEN - Elke maandag en woensdag heeft VROUW een vast katern in De Telegraaf: boordevol catwalknieuws, persoonlijke verhalen van de vrouwen in het nieuws en columns van vaste gezichten Jeffrey Wijnberg en Catherine Keyl. Nu ook op VROUW.nl: een blik op alles wat je vandaag op onze pagina's terugleest.

Modeweek is kaskraker

 

Zowel de US Open ($800 miljoen) als de New York City Marathon ($440 miljoen) spekt de kas van de Big Apple niet zodanig als de New York Fashion Week. Volgens congreslid Carolyn Maloney verdient de stad 900 miljoen dollar aan het tweejaarlijkse modefestijn, dat dit keer opende met een onvergetelijke show van Givenchy en eindigde met de volslanke Beth Ditto op de catwalk van Marc Jacobs.

Lees hier het hele verhaal >>>

Denise had nog kunnen leven

 

Drie jaar geleden werd de grootste angst van ME-patiënt Denise de Hoop werkelijkheid: ze overleed, doordat de artsen haar niet serieus namen. Vriendin Francis Verreck bundelde Denises dagboekfragmenten in het boek ’Ik had nog niet dood gehoeven’.

Lees hier het hele verhaal >>>

Jeffrey Wijnberg

 

 

Twee zusjes, 6 en 8 jaar. Een onafscheidelijk duo. Zij gaan voor elkaar door het vuur. Maar wat de één wil, moet de ander ook hebben; zelfs als het gaat om hoeveel spullen zij in hun tasjes meenemen op reis. Ze willen, ten koste van alles, niet voor elkaar onderdoen. Huilen, lachen, vechten. Net zoals het ook kan zijn tussen volwassenen. Probleem is alleen dat volwassenen altijd ontkennen dat er sprake is van een doorlopende relatiecompetitie

Lees hier de hele column van Jeffrey >>>

Meepraten over het nieuws in VROUW in De Telegraaf? Dat kan altijd! Laat hieronder je reactie achter.