Vrouw/Praat Mee
504689006
Praat Mee

Praat Mee

Zetten posters van Second Love aan tot overspel?

De posters van datingsite Second Love worden in Rhenen na klachten van de SGP verwijderd, laat burgemeester Hans van der Plas weten op Twitter.

De datingsite heeft meer dan 900.000 leden en is speciaal bedoeld voor mensen die een keertje ’lekker vreemd’ willen gaan. Maar de politieke partij SGP ziet de commercials van de datingsite als oproepen tot overspel, die kunnen leiden tot relatieproblemen en zelfs echtscheidingen.

Reactie

Oprichter Erik Drost is verrast door de maatregel van de burgemeester. „Wij doen niets dat illegaal is en zetten evenmin aan tot echtscheiding. Maar ik zal er echt geen zaak van maken; het betekent ook weer extra publiciteit”, zegt hij tegen het AD.

Dit is niet de eerste keer dat Second Love onder vuur ligt. Eerder in 2016 moest Second Love - wederom naar aanleiding van klachten van de SGP - noodgedwongen stoppen met het uitzenden van radio- en televisiespotjes op tijden waarop ook jongeren het zouden kunnen horen en/of zien.

Praat mee

Wat vind jij? Ben jij het eens met het besluit van de burgemeester? Is overspel te wijten aan de commercials van de datingsite? Of vind je dat iedereen verantwoordelijk is voor zijn/haar eigen gedrag?

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.