Nieuws/Vrouw
504812
Vrouw

Wat staat er vandaag in VROUW?

Vriendinnen beïnvloeden elkaars eetgedrag

GEEN - Elke maandag en woensdag heeft VROUW een vast katern in De Telegraaf: boordevol catwalknieuws, persoonlijke verhalen van de vrouwen in het nieuws en columns van vaste gezichten Jeffrey Wijnberg en Catherine Keyl. Nu ook op VROUW.nl: een blik op alles wat je vandaag op onze pagina's terugleest.

Vrolijkheid in de couveuse

 

De drieling van Cathelijne van den Broek-te Gussinklo werd veel te vroeg geboren. Omdat ze weinig kleurrijke kleertjes kon vinden en graag wat meer vrolijkheid in de couveuse wilde brengen, startte Cathelijne zelf een webshop voor prematuurkleding. Inmiddels is Little Hero uitgegroeid tot platform voor ouders van vroeggeboren kindjes. De site is op dit moment publieksfavoriet van de Innovation Awards.

Lees hier het hele verhaal >>>

Zij geen toetje, ik geen toetje

 

Zij een salade, ik een pizza. Zij een glaasje water, ik een wijntje. Of dan toch ook maar het glaasje water en de salade? Laten we ons beïnvloeden door de menukeuze van vriendinnen als we in een restaurant zijn? Volgens onderzoek van Weight Watchers is wat je tafelgenoot kiest, bepalend voor wat je zelf op je bord terugziet.

Lees hier het hele verhaal >>>

Catherine Keyl

 

Soms heb je even een duwtje nodig om een bepaald onderwerp aan te snijden. Het sluimert al een tijdje, je denkt: neeee, het is niet zo, misschien verbeeld ik het me. Maar dan gebeuren er twee dingen die maken dat je er toch een column over schrijft.

Lees hier de hele column van Catherine >>>

Meepraten over het nieuws in VROUW in De Telegraaf? Dat kan altijd! Laat hieronder je reactie achter.