Nieuws/Vrouw
508878
Vrouw

Wat staat er vandaag in VROUW?

Anneke: '9 maanden wist ik niet dat ik zwanger was'

GEEN - Elke maandag en woensdag heeft VROUW een vast katern in De Telegraaf: boordevol catwalknieuws, persoonlijke verhalen van de vrouwen in het nieuws en columns van vaste gezichten Jeffrey Wijnberg en Catherine Keyl. Nu ook op VROUW.nl: een blik op alles wat je vandaag op onze pagina's terugleest.

Huh? Een baby?

 

Vorige week stond het in de krant. Een vrouw van 47, die dacht onvruchtbaar te zijn, beviel onverwacht van een baby. ’Dat kan niet’, roept iedereen dan. Ze moet toch iets gemerkt hebben? ’Nee’, zegt Anneke… En zij weet waar ze het over heeft. Elf jaar geleden overkwam haar hetzelfde.

Lees hier het hele verhaal van Anneke >>>

Hij eruit of ik eruit!

 

Van de redactie Wat als je familie na de scheiding bevriend blijft met je ex? Van de lezeressen vindt 41% dat verschrikkelijk. Zo ook Chantal. Haar moeder bleef bevriend met haar ex. "Ze werden zelfs zo close dat ze zijn slechte verhalen over mij ging geloven en me uiteindelijk als een baksteen liet vallen."

Benieuwd wat onze psycholoog Roos Woltering ervan vindt? Lees het hier >>>

De leukste van Sail is ....

 

Wie was de allerleukst man van de Sail 2015? Jullie brachten massaal jullie stemmen uit én VROUW had de eer om deze charmante zeebonk een bloemetje te brengen. Benieuwd wie de gelukkig winnaar is geworden?

Bekijk de video hier >>>

Column Catherine

Al jaren niet meer in Brussel geweest. De herinnering: vlot doorrijdend verkeer, overal parkeerplaatsen. De werkelijkheid: de stad één grote bouwput, overal opstoppingen. Het is mij een raadsel hoe de verslaggevers over Europa vanuit Brussel kunnen verslaan zonder dat je een bouwkraan, knalgele wegafzettingen of een graafmachine ziet.

Lees hier de hele column van Catherine >>>

Meepraten over het nieuws in VROUW in De Telegraaf? Dat kan altijd! Laat hieronder je reactie achter.