Vrouw/Horoscopen
512147500
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 16 september

Wil jij weten wat er vandaag voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat? Lees hier jouw daghoroscoop!

VANDAAG JARIG

Bent u nog alleen dan zullen er legio kansen zijn op affaires, maar uw besluiteloosheid kan u telkens weer parten spelen. Problemen op dat gebied creëert u voornamelijk zelf; als u niet weet wat u wilt, trekt u zich te snel terug. Schenk aandacht aan uw dromen, die profetisch kunnen zijn.

RAM

Onderhoud uw huis; laat kleine problemen niet aanzwellen tot grote. U krijgt op de e. o.a. manier met onkosten te maken, die ook betrekking kunnen hebben op kinderen. Luister naar advies, anders zit u binnenkort op zwart zaad.

STIER

Blijf ook in moeilijke tijden een naaste steunen, dan doet u het enig juiste. Probeer u te beheersen als thuis de zaken anders lopen dan u zou willen. Uw mening geven zonder deze op te dringen is een kunst op zichzelf.

TWEELINGEN

Het lezen van een boek of zien van een film kan u op verrassend eenvoudige maar goede ideeën brengen. Werk ze uit. Overschrijd de snelheidslimieten niet, zeker niet vlakbij huis. Overwerken kan tot een betere baan leiden.

KREEFT

Er staat u een professionele verrassing te wachten die privéplannen echter in de war kan sturen. Het zal moeilijker zijn dan anders om een compromis te bedenken. Het kan u direct ten goede komen een collega te helpen.

LEEUW

Spaar uw fysieke kracht door mentale arbeid te verrichten. Het kan u ontbreken aan de nodige kennis over een onderwerp dat u ter harte gaat. Doe met uzelf een wedstrijdje om in zo kort mogelijk tijd, zoveel mogelijk kennis te vergaren.

MAAGD

Uw gemakkelijke omgangsvormen vallen in de smaak. Een goed moment voor groepsactiviteiten. Meldt u niet voor een veeleisende positie. Dit is niet het moment om andermans geld te beheren. U kunt de dupe worden van corruptie.

WEEGSCHAAL

Er valt geld te verdienen door een lucratieve deal te sluiten of u krijgt salarisverhoging. Houd rekening met jaloezie. Vanmiddag kunt u een dipje hebben als de ochtend veel energie heeft gevergd. Schrijven zal voorspoed brengen.

SCHORPIOEN

Een dag met uiteenlopende gevoelens; u ontvangt goed nieuws, maar kunt ook met problemen geconfronteerd worden. Houd er rekening mee dat u snel of veelvuldig uw plannen moet wijzigen en situaties niet in de hand hebt.

BOOGSCHUTTER

Met zelfonderzoek kunt u licht brengen in de donkerste hoeken van uw verleden. Tracht onderdrukt verdriet of verborgen angst nu te verwerken. Maak schoon schip en begin met zelfvertrouwen aan de toekomst.

STEENBOK

Luister eens goed naar uw partner en houd rekening met diens wensen. U komt elkaar nader door oprecht te zijn. Zaken zullen deze dag verder beheersen; een besluit kan worden tegengewerkt. Haal diep adem als uw geduld opraakt.

WATERMAN

U kunt met storing te maken krijgen op communicatief gebied. Zet ter voorkoming van misverstanden elke afspraak op papier. Houd een alternatief bij de hand zoals een koeriersdienst. U zult niet worden tegengewerkt.

VISSEN

Ga op reis als u daar zin in hebt en leer iets nieuws: snorkelen, snow boarding, paardrijden, wat u maar leuk lijkt. Blijf echter weg uit casino’s. Besteed uw geld liever aan iets waar u nog jaren plezier van kunt hebben.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.
safe-and-fast iconVeilig betalen
box icon14 dagen bedenktijd
safe-and-fast iconVeilig betalen
box icon14 dagen bedenktijd