51411
Vrouw

Een academische studie kan dit jaar een deel van het totaalbeeld zijn nadat u zich hebt voorgenomen op een hoog niveau de arbeidsmarkt te betreden. Een matig bloeiend bedrijf kan weer groeien als u, als eigenaar, er op toeziet niet te veel geld of goederen in de waagschaal te leggen.

RAM

Een ontmoeting kan uw reislust opwekken of een verhaal over een verre bestemming maakt u nieuwsgierig. Grijp elke kans om uw kennis uit te breiden. Er zit romantiek in de lucht en hoe later het wordt hoe opwindender de situatie wordt.

STIER

Het wordt een productieve dag als u vroeg begint. Regel vanochtend een aantal zaken achter de schermen. In de loop van de dag zal het geluk u toelachen en kan uw carrière een positief keerpunt bereiken. U kunt eindelijk gaan scoren!

TWEELINGEN

Het verdient aanbeveling niet te veel te praten. Na spanning is een time out de beste remedie. Geniet ervan want deze zal geen lang leven beschoren zijn. Houd er rekening mee dat apparaten gelijktijdig kunnen uitvallen.

KREEFT

Als u flexibel en openhartig bent wordt het een leuke dag. Probeer wat verscheidenheid in uw dagelijkse routine te brengen als steeds hetzelfde doen u verveelt. Een trip kan consternatie oproepen als blijkt dat de prijs ervan is verhoogd.

LEEUW

Als u te traag op gang komt loopt u belangrijke kansen mis. Een goede timing is nu essentieel. Gebeurtenissen zullen elkaar snel opvolgen en u kunt moeite hebben u te concentreren. Een nieuweling kan uw sociale leven op z’n kop zetten.

MAAGD

Zorg dat u over feiten en cijfers beschikt voor u verdere stappen onderneemt in een monetair avontuur. Vraag deskundig advies om valkuilen te vermijden. Iemand kan onverwacht een oude schuld vereffenen; dat zal van pas komen.

WEEGSCHAAL

Uw partner kan u verrassen met een ambitieus voorstel dat een positieve invloed zal hebben op uw relatie. Een andere kant leren kennen van degene met wie u uw leven deelt is een soort bonus. Reageer zo spontaan mogelijk.

SCHORPIOEN

Het kan een interessante dag worden door veranderingen op de werkplek. Denk heel goed na voor u van baan verandert; een te snel besluit kan op den duur tot teleurstelling leiden. Vergeet niet een afspraak te maken met de tandarts.

BOOGSCHUTTER

Zelfexpressie en een spontane houding zijn uw beste troeven op een vreemde dag als deze. Het nemen van enig risico kan nuttig zijn als u liever afgaat op uw intuïtie dan op de ideeën van anderen. U kunt ineens geluk vinden.

STEENBOK

Als uw geest actief en rusteloos is zult u zich moeilijk kunnen concentreren. Neem de tijd voor uw taken en las pauzes in. Weerstand tegen uw ideeën neemt af als u op goede voet probeert te blijven met de mensen in uw omgeving.

WATERMAN

Er kan zich een onverwachte kans voordoen. Een gebeurtenis die met vrienden te maken heeft wekt verwachtingen. U kunt hoopgevende resultaten tegemoet zien als u situaties in een ander licht plaatst. Tijd zal voorbij vliegen.

VISSEN

Werk goed samen als u deel uitmaakt van een team. Onzekerheid over een juridische kwestie zal afnemen. Hoewel het financiële plaatje zal verbeteren blijft voorzichtigheid geboden. Een bijzonder cadeau kan voor vreugde zorgen.