Vrouw/Praat Mee
515868303
Praat Mee

Praat Mee

Ben jij al aan het hamsteren?

Hamsteren! Zakken soep, blikken bonen, wc-papier, pasta, rijst, liters water... Op plekken waar het coronavirus heerst, slaan mensen angstig grote hoeveelheden eten en drinken in. Ben jij ook al aan het hamsteren uit angst voor het virus en een eventuele 14-daagse quarantaine?

Het coronavirus duikt op veel plekken op, ook in landen rondom Nederland. Wie ziekteverschijnselen vertoont, moet twee weken in quarantaine. Soms betekent dat ’gewoon’ veertien dagen thuisblijven. Maar even de deur uitgaan voor een boodschap is dan een absolute no go. Ook voor (nog) gezonde mensen kan het - vanwege angst - moeilijker worden om naar buiten te gaan. Om over lege schappen maar te zwijgen. Het idee om nu alvast een voorraadje in te slaan, voordat het virus Nederland bereikt, is dus misschien niet eens zo’n gek idee.

Praat mee

Neem jij per keer al een paar extra blikken bonen mee? Of maak je een extra trip naar de supermarkt om bewust een voorraad in te slaan? Of vind je het allemaal onzin en vind je het nog te vroeg om je er druk over te maken? Praat mee op onze Facebook-pagina!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.