Nieuws/Vrouw
517389504
Vrouw

'Hallo lieve baby, welkom op de wereld!'

Het moment waarop je je kindje voor het eerst in je armen sluit, vergeet je nooit meer. Bel Pangburn en River Bennett veroveren momenteel de wereld met 'het eerste hallo project', waarmee ze dat allereerste moment vereeuwigen. Wij willen hun bijzondere foto's met je delen, en zijn tegelijkertijd benieuwd of jij ook zo'n prachtige kiek hebt waarop je die allereerste blik met je kind uitwisselt.

De eerste ademteug, de eerste aanraking en de eerste huilbui staan centraal bij 'het eerste hallo project'. De twee Australische vrouwen fotograferen het intieme moment van die allereerste kennismaking, maar leggen ook de spanning vast die ouders voelen als ze voor het eerst hun kindje in hun armen sluiten.

Thefirsthello Instagram

Thefirsthello Instagram

Bijzonder moment

Volgens de twee fotografen is niets intenser dan een bevalling. Niets is in scene gezet of geposeerd. Het is de meest pure vorm van emotie die je maar kunt hebben. "We zijn zo dankbaar dat we deel mogen uitmaken van deze bijzondere momenten", zegt een van hen in de Daily Mail.

Bel en River fotograferen in het ziekenhuis. Ze hebben al veel verschillende bevallingen vastgelegd, waaronder een waterbevalling. Maar ze zijn ook aanwezig bij de geboorte van prematuurtjes die het niet redden. Bijvoorbeeld Zion, die met 30 weken werd geboren maar overleed. De moeder van Zion is ontzettend blij met die foto's. "Zo’n foto is alles voor me. Het is alles wat ik van mijn zoon heb en waar ik me aan vast kan houden."

Thefirsthello Instagram

Thefirsthello Instagram

Jouw eerste fotomoment

Kun jij je nog herinneren hoe het was toen je voor het eerst je baby vasthield? En heb je foto’s van dat eerste 'hallo-moment'? Laat het ons vooral weten en deel je verhaal en je foto’s!

Thefirsthello Instagram

Thefirsthello Instagram

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.