Vrouw/Horoscopen
518124747
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 17 juli - Onthul je ware gevoelens, Maagd

Wil jij weten wat er vandaag voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat? Lees hier jouw daghoroscoop!

VANDAAG JARIG

Je zult het hele jaar op je hoede moeten zijn bij elke vorm van communicatie. Let op je woorden en probeer vertraging te voorkomen, door afspraken minutieus vast te leggen, je post nauwkeurig te adresseren en betaalopdrachten te tekenen. Verstuur belangrijke post liefst aangetekend.

ZONDAG JARIG

Hoewel je gezondheid in grote lijnen goed zal zijn, moet je deze niet vanzelfsprekend gaan vinden. Alleen stress kan voor een kortstondige dip in je welzijn zorgen en de boodschap die de kosmos je dan zendt, luidt: neem rust. Aan 2022 zul je energiek beginnen, niet gehinderd door kwaaltjes.

RAM

Neem de leiding als er een feest georganiseerd moet worden. Je handigheid heeft je in dat opzicht een goede naam bezorgd. Heropen de communicatie met naasten of vrienden met wie je ongewild overhoop ligt.

STIER

Maak werk af dat bleef liggen en laat je enthousiasme niet torpederen door negatief commentaar. Door te filosoferen kom je tot nieuwe inzichten. Romantiek zal geleidelijk toenemen als je een slechte gewoonte afleert.

TWEELINGEN

De kans dat dit een plezierig weekend wordt is even groot als de mogelijkheid dat iemand het verknoeit. Je jaagt mensen op wie je indruk wilt maken tegen je in het harnas als je probeert hen jouw wil op te leggen.

KREEFT

Schrijvers zullen opgelucht merken dat hun writer’s block is verdwenen en dat nieuwe ideeën de creatieve kraan wijd openzetten. Hetzelfde geldt voor studenten. Trap niet in valse beloften. Je bent wel eens te goedgelovig.

LEEUW

Iemand ver weg kan nieuws brengen dat je in verwarring achterlaat. Maak plannen om diegene binnenkort te bezoeken, en zet bezorgdheid voorlopig van je af. Besluiteloosheid kan je ervan weerhouden een belangrijke aankoop te doen.

MAAGD

Je zult een goed plan moeten bedenken als je de wereld wilt veroveren. Maak je geen zorgen over zaken die je toch niet kunt veranderen. De liefdesbarometer loopt op zodra je je ware gevoelens onthult.

WEEGSCHAAL

Misschien moet je je manier van leidinggeven aanpassen als je van anderen afhankelijk bent om zaken voor elkaar te krijgen. Haak spontaan in op suggesties en aangeboden hulp. Besef dat je de betrokkenen daarmee een plezier doet.

SCHORPIOEN

Gezinsperikelen kunnen het weekend een roerig begin geven; een telefoontje of emotionele chantage kan de oorzaak zijn. Probeer zondag zoveel mogelijk te ontspannen. Bereid je goed voor op een eventuele speech.

BOOGSCHUTTER

Ga naar buiten en neem een schetsboek of camera mee. In de vrije natuur zul je inspiratie opdoen. Verricht enig zelfonderzoek voor je een moeilijk gesprek begint met je geliefde. De weg naar geluk is zelden gemakkelijk.

STEENBOK

Neem geen risico met geld. Zeg gewoon nee als een voorstel je een slecht voorgevoel bezorgt. De kans dat je verlies lijdt is groot. Laat door een financieel adviseur een regeling opstellen voor je oude dag.

WATERMAN

Vrienden kunnen proberen je te betrekken bij een geheimzinnig waagstuk waarvan alle betrokkenen zogenaamd beter kunnen worden. Trap er niet in en wapen je met een portie gezond wantrouwen.

VISSEN

Laat je niet opzadelen met de rekeningen van mensen die ze best zelf kunnen betalen. Geef alleen hulp waar dat zichtbaar en controleerbaar nodig is. Cupido kan totaal onverwacht zijn pijlen op je richten.

Als eerste een seintje als er een nieuwe daghoroscoop online staat? Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten.

Stuur de tekst ’daghoroscoop aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer.

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe daghoroscoop. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ’daghoroscoop uit’ naar hetzelfde nummer. Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.