Vrouw/Horoscopen
53025713
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 6 april - Je zesde zintuig waarschuwt je, Waterman

Wil jij weten wat er vandaag voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat? Lees hier jouw daghoroscoop!

VANDAAG JARIG

Qua vriendenkring hink je op twee gedachten; enerzijds wil je deze uitbreiden, anderzijds wil je niet te veel bemoeienis. Voor je carrière zul je bereid moeten zijn met allerlei mensen op te trekken. Houd er rekening mee dat je in dat opzicht af en toe op je neus zult kijken.

RAM

Sta vroeg op; er staan je interessante ontwikkelingen te wachten, zeker als je gezin recent is uitgebreid met een kind of huisdier. Je routine kan worden ontregeld en je zult dat nog leuk vinden ook. Zorg goed voor jezelf en eet gezond.

STIER

Je kunt vanochtend humeurig zijn, maar dat duurt niet lang. Tel je zegeningen, daardoor zie je het leven snel weer van de zonnige kant. Toon een vriendelijk gezicht, dan krijg je sympathie terug. Je kunt iets gewonnen hebben…

TWEELINGEN

Wees eerlijk over iets wat je al geruime tijd dwarszit, maar niet zó eerlijk dat je er een ander mee kwetst. Ruim je huis weer eens op, dat is vast nodig, en ga voor een nieuw kleurtje. Verwijder spinnenwebben uit je huis en ban hersenspinsels uit je hoofd.

KREEFT

Er kan een actieve sociale periode aanbreken; het leven wordt wat overzichtelijker als een bepaalde relatie geen vragen meer oproept. Je weet waar je aan toe bent. Laat zien wat je plannen zijn en houd daaraan vast.

LEEUW

Als je geld uitgeeft, geef het dan aan jezelf uit. Laat je gevoel voor humor voor zich spreken, maar maak geen grappen ten koste van anderen. Pak communicatieve problemen op originele wijze aan. Overtuig je ervan dat men je begrijpt.

MAAGD

Op communicatie in groepsverband rust zegen; je voelt anderen goed aan en je zal je bedoelingen duidelijk weten te maken. Een gunstige dag voor een presentatie of zoomvergadering. Je plannen worden met instemming begroet.

WEEGSCHAAL

Laat je intellectueel inspireren en gebruik je communicatieve talent. Een prima moment om een nieuwe reclamecampagne te starten of een verkoopdemonstratie te geven. Zorg dat je interrupties tijdens een discussie hout snijden.

SCHORPIOEN

Vrienden of familie kunnen er een extra paasdag van maken, maar houd rekening met je partner, want die kan geïrriteerd reageren. Een juridische kwestie kan een punt bereiken waarop je je er niet meer mee wil bemoeien.

BOOGSCHUTTER

Het kan een drukke dag worden met onverwachte veranderingen. Misschien moet je een zieke waarnemen of krijg je met publiek te maken in je beroep. Het zal in je voordeel zijn, al zal dat niet meteen blijken.

STEENBOK

Filosofische onderwerpen kunnen je gesprekken domineren en je eigen levensfilosofie kan ter discussie komen. Bedenk eens een nieuwe doelstelling. Een romance die nu start, zal gekenmerkt worden door grote openheid.

WATERMAN

Je zesde zintuig zal je waarschuwen voor een probleem en als je meteen reageert kun je het voorkomen. Wijd je aan gezinszaken en controleer of je voldoende verzekerd bent. Bedenk wat je sneller, beter of goedkoper kunt regelen.

VISSEN

Een prima dag voor gezamenlijke activiteiten. Je kunt je gezelschap intellectueel inspireren, waardoor prachtige ideeën ter tafel komen. Ook kun je je tot iemands intellect aangetrokken voelen en diegene vaker willen zien.

Als eerste een seintje als er een nieuwe daghoroscoop online staat? Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten.

Stuur de tekst ’daghoroscoop aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer.

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe daghoroscoop. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ’daghoroscoop uit’ naar hetzelfde nummer. Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.

POPULAIRE VIDEO'S