Nieuws/Vrouw
541402
Vrouw

Wat staat er vandaag in VROUW?

Eveline werd verlaten voor een 20 jaar jongere vrouw

GEEN - Elke maandag en woensdag heeft VROUW een vast katern in De Telegraaf: boordevol catwalknieuws, persoonlijke verhalen van de vrouwen in het nieuws en columns van vaste gezichten Jeffrey Wijnberg en Catherine Keyl. Nu ook op VROUW.nl: een blik op alles wat je vandaag op onze pagina's terugleest.

Ontaard maar gelukkig

 

Het begon met een verhaal in De Telegraaf. Het hondje van Conny's dochtertje was verdronken door een kleuter. De reacties stroomden binnen. En een groot deel daarvan ging over het moederschap van Conny zelf: wie liet nou een dochter van 6 alleen in de tuin met een hond? VROUW-verslaggeefster Marjolein Hurkmans schoot dat in het verkeerde keelgat en riep een Facebookpagina 'Club van ontaarde moeders' in het leven.

"Het moet maar eens uit zijn met al die kritiek van de ene gorep moeders tegen de andere groep", vindt Marjolein. Binnen een week had haar pagina al 1000 likes. Nu, twee weken later, zijn dat er 15.000.

Lees hier het verhaal van Marjolein >>>

Wie het laatst lacht ...

 

Ze waren voor het oog het perfecte gezin: leuke vrouw, aantrekkelijke man, drie kinderen, een eigen bedrijf. Tot hij op een dag verliefd werd op de 20 jaar jongere receptioniste. Het overkwam Eveline Pin.En daarom heeft ze een boodschap voor de exen van Erik van der Hoff, Frits Wester, Peter Jan Rens en alle andere vrouwen die zijn gedumpt voor een veel jonger grietje.

Lees hier het hele verhaal van Eveline >>>

Column Jeffrey Wijnberg: Paniek

 

"Steeds vaker wordt de diagnose paniekstoornis gesteld. Mensen met deze aandoening hebben vaak geen idee hoe zij, zomaar ineens, bevangen kunnen raken door extreme angstgevoelens. Geen wonder dat na verloop van tijd een angst voor de angst wordt ontwikkeld. Want juist het niet kunnen verklaren van de angst wordt als angstaanjagend ervaren."

De hele column van Jeffrey Wijnberg lezen? Kijk dan hier >>>

Meepraten over het nieuws in VROUW in De Telegraaf? Dat kan altijd! Laat hieronder je reactie achter.