Vrouw/Opgebiecht
54473064
Opgebiecht

Opgebiecht

’Ik ben stikjaloers op mijn rijke vriendin’

In deze rubriek kun je anoniem je geheim delen. Deze week vertelt een vrouw dat ze heel jaloers is op haar rijke vriendin.

„Ik kan het niet helpen, maar ik heb het altijd al gehad: ik ben stikjaloers op rijke vrouwen. Vroeger wilde ik al koningin worden, ’want dan ligt mijn kleding elke ochtend klaar’ zo redeneerde ik. Later kwam daar bij ’want dan wordt er voor mij gekookt’ en ’want dan word ik overal naar toe gereden’. Ja, misschien wel uit luiigheid, maar feit is dat ik het zo voel. Zeker als ik dan lees dat het zo’n meiske van 22 is gelukt om van een wereldster als Tiësto (50!) haar echtgenoot te maken, laait mijn jaloezie weer op.

Rijke vent

Toen mijn beste vriendin destijds een rijke vent aan de haak sloeg, had ik dan ook moeite om enthousiast te reageren. Ik was direct zo jaloers! Want naast dat ik haar minder zou gaan zien, zou zij het leven krijgen waarnaar ik al jaren verlangde. En dat luxe leventje leidt ze nu inderdaad: als zij wil winkelen wordt de betreffende zaak ’gewoon’ speciaal voor haar afgehuurd en kan ze naar hartelust kleding uit de rekken plukken. En de rekening? Die krijgt ze niet eens te zien!

Ze gaan om de haverklap een (mid)weekend weg - dat kan, want bewust kinderloos -, vliegen dan business class en slapen sowieso in hotels met het maximaal aantal sterren. In sommige hotels hebben ze zelfs een ’vaste’ kamer! Thuis heeft ze een sportruimte - met zwembad - en boodschappen doen en koken - naar keuze vlees, vis vegetarisch of vegan maar sowieso súpergezond - heeft ze al járen niet gedaan.

Alleenstaande moeder

Het is eigenlijk een wonder dat we nog steeds vriendinnen zijn, want onze werelden kunnen niet meer verschillen, aangezien ik inmiddels een alleenstaande moeder ben die driehoog achter woont. Want een rijke vent aan de haak slaan, is mij dus niet gelukt en al helemaal niet om ’m te houden.

Inmiddels sta ik op de rand van de overgang, dus ik zal mij erbij moeten neerleggen dat mijn wens niet meer vervuld gaat worden. Toch wordt het verlangen er niet minder op. Zeker als ik dan lees dat het zo’n meiske van 22 is gelukt om van een wereldster als Tiësto - die met zijn 50 jaar toch veel beter bij mij zou passen - haar echtgenoot te maken, laait mijn jaloezie weer op. Vooral als ik die luxe trouwlocatie zie... Grrrr!”

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.