546167
Vrouw

Uit het magazine

De leukste uitstapjes per boot

Niets leuker dan een dagje varen! Wij zetten de leukste uitjes met de boot voor je op een rij.

1 Spannende kinderrondvaart

Waar: Amsterdam

Deze rondvaart is ideaal in het geval je je kids wilt meenemen. Geniet van de Amsterdamse grachten, terwijl je kinderen op audiotour gaan met Sjonnie en Harold de zoetwaterpiraten.

www.blueboat.nl

2 Onbeperkt pannenkoeken eten en varen op de Waal

Waar: Nijmegen

Pannenkoeken en varen: dat klinkt als een geweldige combinatie! Ideaal voor een dagje met het hele gezin, maar ook voor een originele date. Geniet van je (onbeperkt aantal!) pannenkoeken, terwijl je ondertussen uitzicht hebt op de Nijmeegse bruggen en natuurgebied van de Ooijpolder.

www.pannenkoekenboot.nl

3 Varen op een speedboat

 Waar: Rotterdam

En voor de snelheidsduivels onder ons: deze razende boottocht is een echte aanrader. Race onder de Erasmusbrug en Willemsbrug door en zie de Rotterdamse skyline aan je voorbijflitsen.

www.funjet.nl

4 Rondvaart over de Vecht en Loodrechtse Plassen

Waar: Maarssen

De Vecht en Loodrechtse Plassen staan garant voor een prachtige omgeving. En hoe leuk om dit stukje natuur niet vanaf de kant, maar vanaf het water te ervaren?

www.rondvaartenvecht.nl

5 Varen tussen bruinvissen en duizenden vogels

Waar: Burgh-Haamstede, Zeeland

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is deze Zeeuwse vaartocht echt iets voor jou. Je kunt volop genieten van het prachtige uitzicht, varen tussen bruinvissen en duizenden vogels en geheel tot rust komen.  

www.ms-onrust.nl

6 Varen in het mooie Limburg

Waar: Wessem

Ervaar het prachtige Limburg eens vanaf het water! Zo varen jullie langs de drijvende vakantiewoningen van Oolderhuuske, een verval van 4 meter én de skyline van Roermond. Een geweldig dagje voor het hele gezin.

www.rederijcascade.nl