Nieuws
547645
Nieuws

Beautytips

5 tips voor mooi verzorgd decolleté

Het is Wereld Borstvoedingsweek en daarom dé perfecte reden om eens extra lief te zijn voor je decolleté. Hoe je dat doet? Beautystylist Tom Sebastian helpt je een handje op weg met deze handige tips voor een goede verzorging van het decolleté.

1. Verzorgende crème

Voorzie je jouw gelaat dagelijks van een dagcrème, maar zien je borsten nooit een smeerseltje? Zonde! Door je decolleté dagelijks in te smeren met een voedende en beschermende crème blijven ze mooi verzorgd. Je kunt dit gewoon doen door je dag- en nachtcrème door te smeren over je hals en borsten.

2. Scrubben 

Scrub de huid rondom je borsten wekelijks met een scrub. Kies bij voorkeur voor een milde variant, want je decolleté is erg gevoelig.  Doe dit ongeveer één keer per week en  je huid blijft zacht en glanzend.

3. Zonnebrandcrème

Bescherm je decolleté niet alleen als je met je tijdschrift op het strand ploft. Ook als je naar je werk vertrekt, op de fiets stapt of een kop koffie drinkt in de stad is bescherming van groot belang. Gebruik daarom overdag altijd een kleurloos zonnefilter factor 15/30 om pigmentvlekjes op je hals en decolleté te voorkomen.

4. Glanzen 

Je boezem laten stralen? Dat kan! Ga dan aan de slag met een bronspoeder. Breng een beetje poeder aan tussen je borsten en veeg goed uit met een kwast. Dit zorgt voor schaduw, contouren en glans.

5. Verstevigen

Bang dat je borsten gaan hangen? Je kunt ze op een hele simpele manier verstevigen door bijvoorbeeld een aantal keer per week een wisseldouche te nemen. Het afwisselen van koud en warm water zorgt voor een goede doorbloeding en stevigheid. Eindig de wisseldouche altijd met koud water.

Lees ook: