Nieuws/Vrouw
54807269
Vrouw

Blog Rick en Linde: 'Trouwjurk kan al maat kleiner'

Rick en Linde zijn één van de drie stellen die we volgen tijdens de Lekker in je vel-challenge. In hun negende blog schrijven zij over de positieve energie van het afvallen en de trouwjurk van Linde.

"Om maar meteen met de deur in huis te vallen: het gaat echt ontzettend goed. We willen het woord ‘fantastisch’ niet in de mond nemen maar het komt behoorlijk in de buurt. Onze nieuwe manier van leven bevalt prima. SLIM is goed vol te houden en we ervaren eigenlijk geen enkele problemen meer. In het begin viel Linde nog niet zo hard af, maar inmiddels is de boel prima in werking gezet.

Verleidelijk

Natuurlijk liggen er altijd verleidingen op de loer. Wanneer iemand in een patatje prikt of een grote pizza eet, denken wij natuurlijk ook weleens ‘dat willen wij ook!’ Toch voelen we ons iedere keer weer trots dat we de verleiding kunnen weerstaan. Dat is een heerlijk gevoel. Bijna net zo lekker als pizza, haha!

Fases

Rick zit in Fase 3 en die bevalt hem prima. We vinden ook niet dat hij nog slanker moet worden: er moet wel een man overblijven! Linde zit in Fase 2 en die bevalt zoveel beter dan de vorige fase. Haar lichaam is gewend geraakt aan de nieuwe voeding en het mogen van een vers sinaasappelsapje op z’n tijd, is ook een verademing. Heerlijk om zo even met vitamine C op te peppen!

Carlos Lens

Komend weekend gaan we trainen met Carlos Lens en daar hebben we ontzettend veel zin in! Waarschijnlijk praten we na de training wel anders, maar vooralsnog zien we het als een uitdaging. We hopen nieuwe dingen en oefeningen te leren die we weer in onze eigen sportschool kunnen toepassen.

Trouwjurk

Inmiddels komt ons einddoel ook steeds dichterbij: onze bruiloft! De bruidsjurk is inmiddels gekocht in een maatje kleiner! Vier weken voor onze bruiloft eind mei, kan ‘ie hopelijk nog verder ingenomen worden. We kunnen niet wachten!

Positieve groetjes van Rick en Linde!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.