Vrouw/Opgebiecht
568642218
Opgebiecht

'Ik vind het opwindend om mijn man met een ander bezig te zien'

man en vrouw voorspel

man en vrouw voorspel

Ik was 43 jaar toen mijn man en ik voor het eerst een parenclub binnenstapten.

man en vrouw voorspel

man en vrouw voorspel

Jarenlang hadden we er over gesproken, websites bekeken en elkaar verteld hoe spannend het ons leek. Maar na de geboorte van onze kinderen en wat kilo’s zwaarder dacht ik dat ik daar niet op mijn plek zou zijn. Hoezeer heb ik me daarin vergist! Met kennissen kwamen we in gesprek over swingen en parenclubs. Zij haalden ons over om toch een keertje te gaan. En... bij binnenkomst voelde ik me meteen thuis!

Koningin van de avond

Zoveel gezelligheid, mensen die zichzelf zijn en de openminded gesprekken die ik kon voeren. De dansvloer waar je uitdagend gekleed heerlijk kon dansen, en de spannende ruimtes waarin je je kon terugtrekken. Met de deur open of dicht. Mijn man verleiden en laten verbazen als ik weer een ander uitdagend lingeriepakje aantrok plus de aandacht die ik kreeg van andere mannen, maakte dat ik me de koningin van de avond voelde.

Na die eerste keer volgden er nog heel veel meer spannende avonden. Ons seksleven was al goed maar kreeg toch nog een enorme boost. Bleef de seks in de club eerst beperkt tot ons tweetjes, met publiek dat dan weer wel, inmiddels hebben we van alles met veel verschillende mensen gedaan. Mijn voorkeur ligt bij 1 extra man erbij. Ik vind het geweldig een man oraal te bevredigen en ondertussen door de andere lekker gepakt te worden. En soms mag daar ook nog wel een derde man bij komen...

Nagenieten op zondag

Het is wel een proces geweest voor mijn man en mij. De zondag erna bestond in het begin vooral uit praten. Hoe vond jij het nu je er op terugkijkt? Voelde je jaloezie? Wat kan ik er aan veranderen dat je geen jaloezie voelt? Nu kunnen we beiden zeggen het heerlijk te vinden dat we elkaar zoveel gunnen.

En dat we het ook heel geil vinden elkaar al sexend bezig te zien met een ander. Voor mij voelt het als bevrijdend om mijn man seks te zien hebben met een vrouw en geen jaloezie te voelen. Tussen onze liefde komt niets of niemand en uiteindelijk eindigen wij samen altijd met de meest fantastische seks. De zondagen bestaan nu uit nagenieten en mijmeren waarom we hier niet veel eerder aan begonnen zijn.

Jij op VROUW

Wil jij ook iets, anoniem, opbiechten?

Dan kan dat hier!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.