Vrouw/Horoscopen
580006189
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 4 oktober

Wil jij weten wat er vandaag voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat? Lees hier jouw daghoroscoop!

VANDAAG JARIG

Van belang voor u is om zelfvertrouwen op te bouwen; dat vermindert stress en zorgen, de twee emoties die invloed hebben op de hartfunctie. Zoek het water op als u niet helemaal happy bent; ga zwemmen, varen of watersporten. Ook yoga en tai chi is goed voor u; trek daar tijd voor uit.

Ram

Te veel verplichtingen grijpen te ernstig in uw privéleven in. Nuchter inzicht in uw tijdverdeling is gewenst als u steeds weer moeite hebt een deadline te halen. Een zakelijk voorstel moet grondig geanalyseerd worden voor u iets beslist.

STIER

Tegenstrijdige emoties van gisteren maken plaats voor evenwichtiger relaties. Misschien bent u te meegaand geweest. Breng uw gevoelens onder woorden zonder bitter te worden. Maak duidelijk dat u elkaar in een relatie moet steunen.

TWEELINGEN

Het dagelijks leven lijkt hectisch en het kan zelf moeilijk lijken om adem te halen. Een verandering van prioriteiten kan nodig maken, dat u uw leefstijl, normen en waarden ter discussie moet stellen. Wat belangrijk was kan vervagen.

KREEFT

Op liefde, creativiteit en kinderen ligt vandaag de nadruk. Zet een nieuw creatief project in gang, begin een romance of besluit een gezin te stichten. Bezoek een tentoonstelling om uw belangstelling voor kunst te bevredigen.

LEEUW

Voeg zoveel mogelijk verscheidenheid toe aan uw dagelijkse routine teneinde verveling op afstand te houden. Oefen geduld, raak niet gefrustreerd en spring niet uit uw vel. Wacht met verwijten tot u over alle relevante informatie beschikt.

MAAGD

Gun uzelf de tijd om na te denken over hetgeen u aan het doen bent en wat er verder gedaan moet worden nu allerlei zaken tegelijkertijd vragen om behandeling. Soms raakt een mens de juiste koers kwijt zonder dat te merken.

WEEGSCHAAL

De komende weken komen uw financiën ter sprake en u zult zich de vraag moeten stellen hoe u meer inkomen kunt genereren. Pas u aan als situaties veranderen. Wees niet verbaasd als simpele antwoorden nu het beste werken.

SCHORPIOEN

Fris uw garderobe op en ga naar de sportschool. Nieuwe vrienden kunnen u introduceren in een ander circuit. Uw carrière zit in de lift; ga erop in als u een extra training wordt aangeboden. Een nieuweling is het zout in de pap.

BOOGSCHUTTER

U kunt iemand tegen de haren in strijken, maar iemand kan dat ook bij u doen. Prioriteiten komen onder druk te staan en er kan zich een plotselinge verandering voordoen m.b.t. uw gezondheid, werk of een persoonlijk plan.

STEENBOK

Het is vandaag belangrijker wie u kent dan wat u weet. Ga in op een voorstel, aanbieding of plan. Sluit mensen niet uit; u hebt immers geen idee waartoe zij in staat zijn. Een sociale gebeurtenis kan een verrassing voor u hebben.

WATERMAN

Uw behoefte aan vrijheid kan toenemen, vooral als u een drukke periode achter de rug hebt. Er lijkt sprake van een toename aan verplichtingen of status. De extra inspanning die u aan uw carrière besteedt zal vruchten gaan afwerpen.

VISSEN

Uw hang naar onafhankelijkheid neemt toe. Geen goed moment voor gezamenlijke activiteiten of iets wat algehele consensus vereist. Laat “leef en laat leven” uw motto zijn en vermijd grote gezelschappen en dubieuze situaties.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.