Vrouw/Opgebiecht
581065393
Opgebiecht

Opgebiecht

’Mijn gehandicapte man is een beest in bed’

Voor mijn vriend en mij was er vijftien jaar geleden geen wolkje aan de lucht. We ontmoetten elkaar op een sportopleiding en na wat om elkaar heen gedraaid te hebben, bleek het ware liefde te zijn. We genoten van elkaars aanwezigheid en waren onafscheidelijk.

Tom had het helemaal tot in de puntjes verzorgd; op Valentijnsdag had hij een romantisch diner ingepland en hij wilde mij die avond ten huwelijk vragen. Maar nadat hij de verlovingsring bij de juwelier had opgehaald en naar het restaurant reed, kreeg Tom een zwaar auto-ongeluk. Hij liep een dwarslaesie op en zou nooit meer kunnen lopen.

Kippenvel

Nog steeds krijg ik kippenvel en tranen in mijn ogen als ik terugdenk aan dat telefoontje van de politie. De grond zakte onder mijn voeten weg. Al snel werd duidelijk dat Tom weliswaar het ongeluk had overleefd, maar na drie dagen in coma ging ik toch twijfelen aan hoe goed hij eruit zou komen. Zou hij nog bij zijn verstand zijn? Was hij geen kasplantje geworden? Er ging van alles door me heen, alles was onzeker.

Inmiddels kan Tom zich, dankzij een zeer intensieve revalidatietijd, voortbewegen in een rolstoel. Vanaf zijn tenen tot aan zijn ribbenkast heeft hij echter geen gevoel meer. Gelukkig is onze liefde zo sterk dat wij alle ongemakken samen hebben overwonnen en er als stel sterker zijn uitgekomen.

Seksueel

Toen rees de vraag: ’Hoe gaan wij het op seksueel vlak doen?’ Want hij kon natuurlijk geen erectie meer krijgen. Maar omdat onze erotische gevoelens voor elkaar aanwezig bleven, we waren niet van plan om een platonische relatie te onderhouden. De oplossing kwam na een tip van de arts. Hij attendeerde ons op een injectie met een bepaalde vloeistof in de penis, waardoor het geslachtsdeel een paar uur stijf wordt en de hersenen doen met wat fantasie erbij voldoende om te zorgen voor een spetterende vrijpartij.

En inderdaad, de arts heeft geen woord teveel gezegd: het is een heus tovermiddel. De seks is nog beter dan hiervoor! Het middel zorgt voor een enorm lange, harde erectie en omdat Tom geen zaadlozing kan krijgen, liggen we soms urenlang in bed te vrijen. Hij was toen al een goede minnaar, maar nu overtreft hij zichzelf.

Rolstoel

Dus de gedachten dat mensen in een rolstoel niet meer aan seks denken, geen seks hebben of dezelfde verlangens hebben als jij en ik, verwijs ik bij dezen naar het rijk der fabelen! Tom en ik zijn het levende bewijs. En ik vind dat dat best eens gezegd mag worden. Want ik zie mensen heus wel kijken met die blik vol medelijden. Ze moesten eens weten wat deze ’zielige’ gehandicapte nog allemaal kan tussen de lakens...

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.