Vrouw/Seks & Relaties
591318131
Seks & Relaties

Rosalie: ‛Mijn collega nam me op het bureau van ons kantoor’

In de rubriek 'Tussen de lakens' vertellen vrouwen over hun seksleven. Dit verhaal komt van Rosalie (28). Zij heeft seks gehad met een collega, óp kantoor. "Het was zo ongelooflijk spannend, ik heb de rest van de dag geen klap meer uit kunnen voeren."

Hetzelfde hout

"Koen en ik zijn allebei single en uit hetzelfde hout gesneden: we zijn gek op seks en flirten. Toen hij bij ons kwam werken, zag ik het meteen: deze jongen houdt wel van een avontuurtje.

Het was de blik in zijn ogen toen hij zich aan mij voorstelde, denk ik. Hij is precies wat we op ons saaie kantoor konden gebruiken. Ik was eigenlijk van plan een andere baan te gaan zoeken, maar door Koen bleef ik.

Open relatie

We trokken al snel naar elkaar toe. We begonnen met appen en de inhoud werd steeds spannender. Koen heeft wel een vriendin, maar ze hebben een open relatie. Ze laten elkaar behoorlijk vrij.

Dat ze af en toe met een ander de koffer induiken, vinden ze geen probleem, bezweert hij mij. Ik vind het prima; wat hij met haar uitspookt, is niet mijn verantwoordelijkheid.

Aanrommelen

Ik heb zelf net een vrij lange relatie gehad en me voorgenomen me voorlopig niet te binden. Ik voelde me echt gevangen, het altijd samenzijn benauwde me. Ik wil er nu op los leven, lekker feesten en daten.

Een beetje aanrommelen met Koen past wel in dat plaatje. De dag dat we voor elkaar gezwicht zijn, begon met een berichtje van Koen. Hij vroeg aan mij of ik ook zo’n zin had in het weekend. En of ik al plannen had. Zijn vriendin was met haar moeder op vakantie, schreef hij. Ik wist meteen waar hij op doelde: hij wilde met mij uit.

Dubbelzinnig

We kwamen elkaar tegen bij de koffie-automaat en spraken af die zaterdag te gaan stappen samen. Als collega’s, zeiden we met een toon waaruit de dubbelzinnigheid goed af te leiden viel. Niet veel later kreeg ik opnieuw een appje van Koen. Hij vroeg mij naar de derde verdieping van ons kantoor te komen, naar een ruimte waarvan ik wist dat er vrijwel nooit iemand kwam.

Fantasie

Met knikkende knieën liep ik de trap op. Ik opende de deur van de ruimte waar Koen het over had en daar stond hij, nonchalant tegen een tafel aan geleund. Ik vroeg hem wat zijn plan was. Hij was heel direct: ‛Seks hebben met jou, hier op kantoor. Daar fantaseer ik nu al weken over. Ik vind je zo mooi...’ Mijn hart sloeg op hol toen ik hem dat hoorde zeggen.

Lust

De deur van de ruimte kon op slot, maar als er een collega zou aankloppen, zouden we als ratten gevangen zitten. Hoe leg je uit dat je daar samen achter een gesloten deur verblijft? Het complete kantoor zou weten wat we gedaan hadden; zo’n roddelcultuur heerst er wel.

Toch hield het ons niet tegen. Koen knoopte mijn broek geroutineerd met één hand open en trok mijn slipje naar beneden. Daarna zette me op een bureau. Ik vroeg me af of niemand ons van buiten zou kunnen zien. Het maakte me ook niets uit. De lust won het van mijn verstand.

Wilde nacht

Het heeft niet lang geduurd, misschien tien minuten. Maar het waren wel echt de tien geilste minuten uit mijn leven. Vooral het moment waarop ik daarna de afdeling weer op kwam lopen. Niemand wist wat er zojuist was gebeurd. Alleen Koen en ik.

Ik heb de rest van de dag geen klap meer uitgevoerd, ik heb vooral veel geappt met Koen. Die zaterdag zijn we samen uitgeweest en hebben we ons avontuurtje van kantoor een vervolg gegeven met een wilde lange nacht in een hotel.

Ik zie het nog wel een keer gebeuren. Het moet niet gaan opvallen natuurlijk, daar zit geen werkgever op te wachten. Maar Koen zorgt er wel voor dat ik weer met heel veel plezier naar mijn werk ga.

Hij weet dat ik geen relatie wil en naast hem ook met andere mannen uitga. We zijn er allebei volledig oké mee. Ik geniet van deze fase in mijn leven. Settelen kan altijd nog.”

Jij op Vrouw

Wil jij ook jouw ‛Tussen de lakens-verhaal’ vertellen?

Dat kan hier.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.