Nieuws/Vrouw
595521463
Vrouw

'Geen enkele opvoeding is helemaal het einde'

Familie Pos

Familie Pos

Drie families, één droom: een nieuw leven opbouwen in Chili. De gezinnen laten alles in Nederland achter en vliegen in zo’n 15 uur naar hun nieuwe leven, waar ze alleen een stuk grond krijgen en verder alles zelf moeten opbouwen.

Familie Pos

Familie Pos

Ruim 1 miljoen mensen keken gister naar de tweede aflevering van Helemaal naar het einde die ook op social media niet ongemerkt bleef.

Na een een uur ben ik én afgeknapt op het Gooi, én afgeknapt op zeurende kinderen die kennelijk - als ze maar lang genoeg gillen - alles krijgen. En ik blijk niet de enige te zijn. Dat de familie Pos - vader Stephan, moeder Ilona en zoons Bjorn en Tygo - gister het onderspit moest delven blijkt wel uit de tweets die met hashtags #pos en #helemaalheteinde maar uitgespuugd bleven worden.

Maar eerlijk is eerlijk, je leven in Nederland opgeven en aan de andere kant van de wereld opnieuw beginnen blijft ook best stoer van de 'Posjes'. En bovendien, geen enkele opvoeding is helemaal het einde. Toch?

Praat mee

De 'Posjes' - en zeker hun manier van opvoeden - worden op social media flink onder vuur genomen. Hoe ga jij om met ongevraagde kritiek op jouw manier van opvoeden? Word je boos of denk je ook wel eens 'Thanks, ik ga er mee aan de slag!'. Zat er misschien zelfs een keer een supertip tussen? Praat mee!

'Helemaal het einde', elke maandag, 20.30 uur op RTL4

Beeld: 'Helemaal het einde'

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.