60140
Vrouw

Een verstandig fitnessprogramma is van belang om het hart gezond te houden en nerveuze problemen te beteugelen. Onderdruk uw neiging om overdreven hard te werken als u gespannen bent en zie er op toe dat u aan voldoende slaap toekomt. Liefde kan dit jaar op elk moment toeslaan.

RAM

Beoefenaars van sport en spel mogen optimistisch zijn en op succes rekenen. Gokkers onder u kunnen rationale intuïtie verenigen met het nemen van enig risico. Tracht gemaakte winst vast te houden. Artiesten zullen geïnspireerd zijn.

STIER

U loopt enig risico dat een weloverwogen oordeel u de komende weken in de steek laat. Geestelijke activiteiten kunnen problematisch zijn. Creativiteit en fantasie nemen echter toe en dat zal een gebrek aan gezond verstand compenseren.

TWEELINGEN

Het kan een drukke dag worden met veel afspraken. Let goed op binnenkomende berichten. Netwerkers krijgen met veel mensen te maken en met internationale contacten. Vergeet in alle drukte uw gezin en geliefde niet.

KREEFT

Uw financiële situatie kan zijn gaan schommelen. Omstandigheden zullen u dwingen actie te ondernemen teneinde uw budget sluitend te krijgen. Neem iemand mee als u gaat winkelen. Beperk de inname van voedsel en drank.

LEEUW

Een positieve instelling als het gevolg zijn als u een cursus volgt op het gebied van zelfkennis of zelfontwikkeling. Ongebruikelijke en fascinerende ideeën zullen u inspireren en motiveren. Ook lijkt er sprake van een spannende afspraak.

MAAGD

Houd de hele dag rekening met kleine tegenslagen. Reageer alert als zakelijke ontwikkelingen nieuwe deuren voor u openen, maar blijf met beide benen stevig op de grond. Bied onmiddellijk hulp als iemand zich niet goed voelt.

WEEGSCHAAL

De aanstekelijke spontaniteit van de mensen die u vandaag ontmoet zal de dag een plezierig verloop geven. De kwaliteit van vriendschap kan echter op de proef worden gesteld doordat zich een vorm van rivaliteit ontwikkelt.

SCHORPIOEN

Begin de dag met een gezond ontbijt. De sfeer kan gespannen worden als anderen zeggen wat ze denken zonder rekening te houden met uw ideeën en wensen. Wees tactvol als u iemands liefdevolle gevoelens niet beantwoordt.

BOOGSCHUTTER

Een plezierig iemand kan vandaag uw gezelschap zoeken. Het feit dat u goed kunt luisteren is een pre in communicatie. U kunt degene zijn die twee mensen weer tot elkaar brengt. Misschien moet u daarvoor naar een vliegveld.

STEENBOK

Uw bankrekening kan u zorgen baren en dat zal niet voor het eerst zijn. Onderzoek uw mogelijkheden om meer inkomen te genereren. Laat u niet in de war brengen door de ideeën en opvattingen van anderen en laat u evenmin frustreren.

WATERMAN

Verspil vandaag geen minuut. Creatieve mensen gaan een gouden dag tegemoet. Leg zoveel mogelijk nieuwe contacten. Een bijeenkomst zal soepel verlopen; u zult zich niet vervelen. U zult succes hebben als u moet optreden.

VISSEN

Huis en gezin kunnen meer tijd en energie opeisen dan u gewend bent te geven. Neem niet meer op uw schouders dan u aan kunt. Schuif discussies en gesprekken over geld op naar de middag. Geen geschikte dag om promotie te vragen.