Vrouw/Horoscopen
609225794
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 16 april - Kleed je met zorg en lef, jarige!

Noteer wat je doel op dit moment is, Ram!

Noteer wat je doel op dit moment is, Ram!

Wil jij weten wat er vandaag voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat? Lees hier jouw daghoroscoop!

Noteer wat je doel op dit moment is, Ram!

Noteer wat je doel op dit moment is, Ram!

VANDAAG JARIG

Je gezondheid is goed en je zult er dit voorjaar geweldig uitzien. Straal charisma uit en de andere sekse zal je niet zomaar voorbij lopen. Kleed je met zorg en lef. Houd wel rekening met onverwachte uitgaven, maar het benodigde geld is beschikbaar. Onverwacht kan ook liefde een rol spelen.

RAM

Zeg wat je voelt; druk je duidelijk en bondig uit, maar zorg dat je opmerkingen of commentaren opbouwend zijn en vriendelijk. Noteer wat je doel op dit moment is en hang dat op waar je er voortdurend aan herinnerd wordt.

STIER

Een goede organisatie betekent niet dat je eindeloos op dezelfde manier moet doorgaan. Efficiëntie en innovatie zorgen samen voor een praktische bedrijfsvoering. Fantasie die wordt uitgedrukt in ervaring levert het beste resultaat op.

TWEELINGEN

Maak van het leven wat je ervan verlangt, dan word je gelukkig. Geniet van het goede dat tot je komt. Niets is eeuwigdurend, dus voel je niet schuldig als u succes hebt. Treed anderen niet zonder reden wantrouwend tegemoet.

KREEFT

Schijn bedriegt, dus graaf dieper om door te dringen tot de kern van zaken. Een boek beoordelen naar zijn uiterlijk is een luie benadering die je op het verkeerde been zet. Raak niet onder de indruk van stijl zonder inhoud.

LEEUW

Ben je in een vrolijke bui dan zul je je van de ene opwindende plek naar de andere begeven. Je kunt kennismaken met mensen van elders die je het gevoel geven een kind te zijn in een snoepwinkel. Vanavond zal de pret voorbij zijn.

MAAGD

Het kan een nuttige dag worden voor je carrière, maak er dus het beste van. Je kunt te maken krijgen met botsende agenda’s en het doordrukken van je eigen voorkeur en mening is misschien niet de beste handelwijze.

WEEGSCHAAL

Van al te veel goeds raak je in de war. Geniet, maar kom tijdig weer met de benen op de grond. Als je te veel in een schijnwereld leeft raak je uitgeput. Op z’n best zal er sprake zijn van een pitstop en kun je daarna verder crossen.

SCHORPIOEN

Zoek een hinderlijke kwestie tussen je partner en jou tot op de bodem uit. Spreek af met een professional als je er samen niet uit komt. Met eenvoudige middelen en doeltreffende communicatie kan veel worden bereikt.

BOOGSCHUTTER

Liefde heeft niets te duchten. Vrienden zijn momenteel goed gezelschap en met een aantrekkelijk iemand kan een intiemer band ontstaan. Wel kan er op het werk achter je rug geïntrigeerd worden. Let goed op.

STEENBOK

Als je je best doet en een gezondere leefwijze adopteert komt er aan een slechte gewoonte snel een eind. Wees voorzichtig als je indruk wilt maken; er is niets op tegen om iemand te vleien, zolang je oprecht bent en niet overdrijft.

WATERMAN

Er kan sprake zijn van tegenstrijdige invloeden, maar je zult er wel mee om kunnen gaan. Aarzel niet om tegen beminden je gevoelens te uiten. Ga de deur uit als je onrustig bent en drink weer eens een glas met iemand.

VISSEN

Een plezierige dag met rust in de huiselijke sfeer. Neem liever geen beslissingen die te maken hebben met huis en gezin, want dan kunnen de emoties oplopen en kan logica ver te zoeken zijn. Er kan je een baan worden aangeboden.

Als eerste een seintje als er een nieuwe daghoroscoop online staat? Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten.

Stuur de tekst ’daghoroscoop aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer.

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe daghoroscoop. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ’daghoroscoop uit’ naar hetzelfde nummer. Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.