Vrouw/Glossy
609887574
Glossy

Nieuw in de winkel!

Miljuschka: ‘Van Philip leerde ik communiceren, in plaats van met dingen gooien’

De nieuwe VROUW Glossy ligt weer in de winkel!

De nieuwe VROUW Glossy ligt weer in de winkel!

De allernieuwste VROUW Glossy is weer klaar en vanaf vandaag (woensdag) ligt deze in het tijdschriftenschap van je favoriete kiosk, tijdschriftenwinkel of supermarkt. Mocht je nou geen nummer meer willen missen neem dan hier een extra voordelig abonnement.

De nieuwe VROUW Glossy ligt weer in de winkel!

De nieuwe VROUW Glossy ligt weer in de winkel!

In dit overheerlijke zomernummer zie je Miljuschka Witzenhausen als nooit tevoren. Ze is zowel in woord als beeld ontwapenend en gedurfd. Zo vertelt ze uitgebreid over haar moeder, haar bijzondere relatie met haar familie, maar ook over haar geliefde Philip met wie ze inmiddels alweer een aantal jaren samenleeft. „Eigenlijk durf ik me pas sinds anderhalf jaar over te geven: oké, volgens mij blijf je echt. Sindsdien durf ik ook pas echt mijn gevoel open te zetten. Intussen zijn we heel diep met elkaar gegaan, waardoor niemand mij beter kent dan Philip. Terwijl ik dit zeg, vind ik dat doodeng, want dat is natuurlijk superkwetsbaar.”

Spraakmakende verhalen

Verder staat het nummer vol prachtige herkenbare verhalen. Bijvoorbeeld dat van Jorna (50) die haar borsten liet verkleinen, maar inmiddels toch weer een flinke D-cup heeft. Of het verhaal van EO-presentatrice Anne-Mar Zwart (37) voor wie het onmogelijk was om op een normale manier zwanger te worden. Inmiddels heeft ze via een vruchtbaarheidstraject een prachtige zoon en samen met haar man en moeder vertellen ze hoe dit alles verliep.

Natuurlijk ook in dit nummer weer de leukste mode, spraakmakende reportages, beautyverhalen en een fijne horoscoop. Neem jij dit nummer mee naar het strand?

Wil je nooit meer een nummer missen, neem dan nu extra voordelig een abonnement.

Veel leesplezier!

Liefs,

Team VROUW Glossy

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.