Vrouw/Horoscopen
611230041
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 9 maart - Een schandaal ligt op de loer, Weegschaal...

Wil jij weten wat er vandaag voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat? Lees hier jouw daghoroscoop!

VANDAAG JARIG

Neptunus, de meest spirituele van de planeten, bevindt zich al enige tijd in je teken. En gezien de gevoeligheid die dat met zich meebrengt, heeft dat een genezend effect op lichaam en geest. Het is van belang dat je je omringt met positief ingestelde mensen en negatieve mensen mijdt.

RAM

Wisselende omstandigheden en stemmingen vragen aandacht. Gelukkig heb je genoeg energie. Geef ook je partner meer aandacht en bespreek samen plannen die betrekking hebben op je huis en gezin. Je geduld kan worden getest.

STIER

Je ambities en huidige leefsituatie kunnen enorm verschillen. Het kan je tot een emotionele uitbarsting brengen als anderen daaraan schuldig zijn. Pas op je woorden. Als je iets wilt veranderen zul je daartoe zelf stappen moeten ondernemen.

TWEELINGEN

Je mag best protesteren als iemand zich ongevraagd met je leven wil bemoeien; dat geldt ook voor schoonfamilie. Probeer efficiënter te leven. Neem geen mensen in vertrouwen die je geheimen vrijwel zeker zullen doorvertellen.

KREEFT

Blijf niet op de achtergrond als collega’s, vrienden en relaties plannen maken. Accepteer een mooi aanbod, want het zal niet worden herhaald. Je kunt verliefd worden op een ouder iemand en zult daarover het nodige te horen krijgen.

LEEUW

Om problemen waaraan je aanvankelijk niet zo zwaar tilde, kun je nu niet meer heen. Span je in om je privéleven en carrière beter op elkaar af te stemmen. Koppigheid zal je opbreken; leg anderen niet je wil op.

MAAGD

Hoewel je openstaat voor de wijde wereld en voor nieuwe ideeën, zul je vandaag liever alleen zijn met je gedachten. Perfectionisme kan je in de weg zitten, evenals je fantasie. Luister voor de juiste keuzes naar je intuïtie.

WEEGSCHAAL

Je hang naar perfectie kan verkeerd vallen bij je collega’s. Zet je in om fondsen te werven voor een organisatie en houd dat gescheiden van je eigen financiën. Onbetrouwbare lieden kunnen je bij een schandaal betrekken.

SCHORPIOEN

Intellectuele inspiratie en gezonde communicatie zijn aan de orde en gelukkig word je omringd door mensen die op dezelfde golflengte zitten. Het kan zijn dat je schrikt van een verandering op het werk, maar je positie blijft safe.

BOOGSCHUTTER

Een goed moment om orde op zaken te stellen. Leer iets nieuws en praat jezelf niet aan dat je iets niet kunt als het de eerste keer niet lukt. Hoewel je moeite kunt hebben om helder te communiceren, is je concentratie goed.

STEENBOK

Bedenk een manier om zuiniger te leven; er lijken onverwachte onkosten op komst. Houd in je financiële planning rekening met vervelende verrassingen. Sla taken die je tegenstaan vanavond maar over en maak het je gemakkelijk.

WATERMAN

Het is tijd voor een goed gesprek over geld met je partner. Een conflict kan de aanleiding zijn. Laat je niet meer dan je lief is betrekken bij het leven van een vriend(in). Zeg geen onaardige dingen. Straal optimisme uit.

VISSEN

Organiseer je werk zo dat je met anderen kunt samenwerken. Besef dat je erg kritisch kunt overkomen als je vragen stelt. Raak niet gefrustreerd als je collega’s slordig ziet omgaan met details. Zeg niets waarvan je vrijwel zeker spijt krijgt.

Als eerste een seintje als er een nieuwe daghoroscoop online staat? Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten.

Stuur de tekst ’daghoroscoop aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer.

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe daghoroscoop. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ’daghoroscoop uit’ naar hetzelfde nummer. Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.

POPULAIRE VIDEO'S