Vrouw/Glossy
611360044
Glossy

VROUW Glossy

VROUW Glossy 3 ligt nu in de winkels!

Vandaag ligt het allernieuwste nummer van VROUW Glossy in de supermarkt. Het derde nummer alweer dit jaar en het is gelukt om deze editie nóg leuker en spraakmakender te maken dan de vorige.

Bridget Maasland

Op de cover Bridget Maasland. En ja je ziet het goed, ze heeft weinig meer aan dan een trenchcoat. Zij laat zichzelf zien, en hoe! Afgelopen jaar was natuurlijk voor ons allemaal niet het leukste jaar, maar Bridget kreeg ook nog eens een enorme lading extra ellende over zich heen. Maar ze staat er hoor! Sterker dan ooit en nog steeds gelooft ze heilig in de liefde.

Het hele nummer staat boordevol heel bijzondere verhalen. De reportage Verboden Liefdes bijvoorbeeld, waarin vijf stellen heel openhartig vertellen over hun - voor de omgeving - onmogelijke liefde. Onder anderen Renée en Ayoub: hij zat in het asielzoekerscentrum toen ze elkaar leerden kennen. Daar vond iedereen wel wat van. En toch zijn ze nu al een paar jaar dolgelukkig met elkaar.

Nieuwe columniste

En naast dat we de nieuwste lentemode, de beautytest en de lekkerste voorjaarsrecepten voor je verzamelden, kun je smullen van opgebiechte wraakacties én van columns van Bastiaan Ragas en onze nieuwe columniste Jelka van Houten.

Kortom; het is weer een heerlijk nummer waar we trots op zijn en we hopen dat jij er net zo van kunt genieten. Mocht je nou nooit meer een nummer willen missen, neem dan nu extra voordelig een abonnement!

Veel leesplezier! Team VROUW Glossy

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.