Nieuws/Vrouw
611569382
Vrouw

'Als je een puist uitknijpt, probeer je jezelf te ontdoen van negatieve gevoelens'

Vrouw kijkt naar huis

Vrouw kijkt naar huis

Dromen zijn perfecte wegwijzers, mits we in staat zijn die te ontcijferen. Daarom biedt VROUW de mogelijkheid een bijzondere droom in te sturen voor een droomanalyse van astrologe Nathalie Kriek. Deze week de droom van Laura.

Vrouw kijkt naar huis

Vrouw kijkt naar huis

De droom

Laura: Ik heb nu al twee keer gedroomd dat ik boven op mijn hoofd een grote puist had waar een grote wiebelende larve in zat die ik moest uitknijpen. Enorm vies en raar. Wat zou dit nu kunnen betekenen?

De betekenis

Nathalie: Dromen over pukkels en puisten staan in psychologische zin voor onvolkomenheden waar we onszelf bewust van zijn. Deze onvolkomenheden kunnen bepaalde karaktertrekken van onszelf zijn die ons niet bevallen, gedachten waar we ons schuldig over voelen of angst om niet positief op anderen over te komen.

Het feit dat je de puist uitknijpt en dat er een larve uitkomt, laat zien dat je in het dagelijks leven wel degelijk bewust bent van jouw minder positieve gevoelens en gedachten. En dat je jezelf hiervan wilt ontdoen.

Advies

Beste Laura, ik zou je willen adviseren om de negatieve gedachten of gevoelens waar je je bewust van bent niet langer weg te stoppen of te negeren, maar het probleem bij de wortel aan te pakken. Waar voel jij je schuldig over, waar ben je bang voor, wat drukt een stempel op je humeur en/of levensvreugde?

Probeer de dingen niet af te reageren op anderen of anderen op te zadelen met jouw eigen zorgen. Dit lost namelijk niets op; het maakt het probleem alleen maar erger. Denk niet in problemen, maar in oplossingen. Voor elk probleem is een oplossing. Misschien met wat hulp van anderen, maar dat is prima. Niemand heeft gezegd dat je het allemaal alleen moet doen, ook al voelt dit soms misschien zo voor jou.

Ik wens je veel succes!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.