Vrouw/Horoscopen
618178429
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 2 november - Gedraag je niet alsof er niets aan de hand is, Waterman!

Bedenk een compromis, Schorpioen!

Bedenk een compromis, Schorpioen!

Wil jij weten wat er vandaag voor jou in de sterren geschreven staat? Lees hier jouw daghoroscoop!

Bedenk een compromis, Schorpioen!

Bedenk een compromis, Schorpioen!

VANDAAG JARIG

Maak je een nieuwe manier van geld verdienen eigen en investeer in jouw gezondheid voor meer welstand. Geef opgroeiende kinderen jouw grenzen aan, niet om jezelf te plezieren, maar omdat je ze meer schade toebrengt met teveel tolerantie en dan met kleine correcties. Zorg dat je fysiek sterk blijft.

RAM

De tijd lijkt rijp om een financieel advies dat je kreeg op te volgen. Zelfs een kleine investering belooft nu winst, maar zet niet al jouw troeven op één kaart. Doe waar je goed in bent, breng mensen van diverse pluimage bij elkaar.

STIER

Je zult in een goede stemming zijn en kunt behoefte hebben aan mensen om je heen. Zoek je een levenspartner, doe dat dan samen met iemand die eveneens op zoek is. Kijk wie er naast je bij de bakker of de kassa staat…

TWEELINGEN

Je kunt vandaag goed vorderen met jouw werk. Een instabiele situatie die voor onzekerheid zorgde lijkt nu geregeld. Nieuws waarop je wacht kan eindelijk in de bus liggen. Liefde die niet wordt gevoed zal daar onder lijden.

KREEFT

Venus zorgt voor harmonie en liefde. Je kunt zin hebben om op reis te gaan, misschien een tweede huwelijksreis? Zoek iets uit waar je pret kunt beleven als je nog alleen bent, maar adverteer jezelf niet te nadrukkelijk; dat stoot af.

LEEUW

Je hebt gelijk als je denkt dat je een bofkont bent. Vrienden staan voor je klaar nog voor je het vraagt en iemand met wie het slecht kersen eten was lijkt als een blad aan een boom te zijn omgedraaid. Koester geen wrok; leef vrolijk verder.

MAAGD

Een warme vriendschap kan deze dag vrolijk en gezellig maken. Je zult het naar jouw zin hebben in gezelschap van gelijkgestemden. Studenten moeten een duidelijk doel voor ogen hebben; op tempo maken rust zegen.

WEEGSCHAAL

Een collegiale relatie die tijd nodig had om op gang te komen kan nu z’n nut bewijzen. Je beseft dat je een sterk team vormt doordat je elkaar aanvult. Houd er rekening mee dat degene op wie je een oogje hebt, dat niet beseft.

SCHORPIOEN

Er wachten je uitdagingen die het je moeilijk kunnen maken en ontevreden over het leven dat je leidt. Ook jouw bankrekening kan je belemmeren aan te schaffen wat je begeert. Bedenk een compromis, daar ben je goed in.

BOOGSCHUTTER

Bied hulp en wacht niet tot het je gevraagd wordt. Kom ter zake zolang dat nog kan als jij je zorgen maakt over de bedoelingen van een familielid. Word lid van een sportschool of ga op ballet als je niet voldoende beweegt.

STEENBOK

Streef naar een harmonieuze relatie met naasten. Iemand van wie je houdt kan een moeilijke periode doormaken. Span je in voor een goede verstandhouding en communicatie. Professioneel zul je stevig aan de bak moeten.

WATERMAN

Gedraag je niet alsof er niets aan de hand is als het rommelt binnen jouw relatie. Iemand wacht het moment af om je iets te vertellen wat je liever niet zou horen. Toon begrip en medeleven. Bezoek een zieke en luister.

VISSEN

Word lid van een club als je bijv. van bridgen of schaken houdt. Stress bestrijd je door de zinnen geregeld te verzetten. Neem jouw verantwoordelijkheid binnen een relatie ernstig, maar zorg ook voor een portie persoonlijke vrijheid.

Als eerste een seintje als er een nieuwe daghoroscoop online staat? Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten.

Stuur de tekst ’daghoroscoop aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer.

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe daghoroscoop. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ’daghoroscoop uit’ naar hetzelfde nummer. Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Meer VROUW

Wil je niets van VROUW missen? Speciaal voor de trouwste lezeressen versturen we elke dag een mail met al onze dagelijkse hoogtepunten. Abonneer je hier.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.