Vrouw/Horoscopen
620169596
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 10 september - Forceer niets, Weegschaal!

Je kunt veel te doen hebben, Maagd!

Je kunt veel te doen hebben, Maagd!

Wil jij weten wat er vandaag voor jou in de sterren geschreven staat? Lees hier jouw daghoroscoop!

Je kunt veel te doen hebben, Maagd!

Je kunt veel te doen hebben, Maagd!

VANDAAG JARIG

Het wordt een jaar van seksuele activiteit, met name dit najaar. Mars, de planeet die op dat gebied initiatieven neemt, voert in jouw horoscoop de boventoon. Je zult op de juiste momenten emotioneel zijn en meevoelend, en dat komt je seksleven ten goede.

ZONDAG JARIG

Jouw liefdeleven zal gelukkig verlopen, al kan het naar jouw gevoel nog beter. Je streeft nu eenmaal naar perfectie. Besef dat niemand aan jouw wensen zal kunnen voldoen; menselijke liefde kent nu eenmaal z’n grenzen en de één is beter in staat liefde te geven dan de ander.

RAM

Je kunt een fout ontdekken in een overeenkomst die je op het punt staat te ondertekenen. Wacht tot maandag als deskundig advies niet meteen voorhanden is. Probeer door te sporten eventuele spanningen af te reageren.

STIER

Geluk in zaken kan op zich laten wachten, maar ben je op jacht naar een huis, dan kun je vinden wat je zoekt. Wees niet te hard voor jezelf als je fouten hebt gemaakt; het kunnen waardevolle ervaringen blijken. Mijd verkeerde vrienden.

TWEELINGEN

Maak gebruik van het goedkope tarief als je bij wilt praten per telefoon met vrienden en kennissen. Houd ook jouw uitgaven in de gaten als je boodschappen doet. Mijd discussies over zaken waarvan je geen verstand hebt.

KREEFT

Een cultureel of politiek evenement kan je inspireren. Een gesprek over sociologische verschillen zal je genoeg stof geven om over na te denken. Misschien pak je een studie weer op of leer je een muziekinstrument bespelen.

LEEUW

Je hebt zin in het weekend. Jouw intellectuele nieuwsgierigheid is geprikkeld en je wilt van alles ondernemen. Neem geen werk van anderen over. Blijf subtiel als een geliefde toegeeft dat het lastig is om met hem/haar het leven te delen.

MAAGD

Je kunt veel te doen hebben. Een geldkwestie moet misschien geregeld worden, de studie van een kind besproken, ziekenbezoek; allemaal tijdrovend, maar noodzakelijk. Tijd die je doorbrengt met je geliefde zal je daarna ontspannen.

WEEGSCHAAL

Verwacht niet dat anderen meteen voor je klaar zullen staan. Oefen geduld en forceer niets. Tolereer geen snibbigheden of vervelend gedrag, praat onenigheid beheerst uit. Respecteer dat jouw partner een eigen leven heeft.

SCHORPIOEN

Zit jezelf niet op de huid; ontspan en laad de batterij rustig op. Liefde kan op je deur kloppen. Zoek een leuke tv-serie uit en kijk er samen naar. Het zijn vaak de eenvoudigste geneugten waar je het meest van geniet.

BOOGSCHUTTER

Recente ontwikkelingen kunnen je dwingen tot een nuchtere kijk op het leven. Misschien moet je stevig aan de slag op een terrein dat je tot nu toe hebt verwaarloosd. Je bent niet altijd even soepel en degelijk.

STEENBOK

Te veel meningen werken verwarring in de hand. Luister naar degene die het meest overtuigend klinkt, maar besef dat iemand die minder goed van de tongriem is gesneden ook gelijk kan hebben en goed op de hoogte is.

WATERMAN

De belangrijkste mens in jouw leven kan recht hebben op meer aandacht dan je momenteel geeft. Laat tijdens het weekend het werk rusten. Verwacht van een vakantieliefde niet meer dan de pret die je samen beleeft.

VISSEN

Zie liever af van het reizen per auto. En als het niet anders kan, laat dan jouw voertuig goed nakijken. Ook thuis kan het aangenaam toeven zijn. Laat de romantiek niet geleidelijk wegglippen uit je relatie.

Als eerste een seintje als er een nieuwe daghoroscoop online staat? Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten.

Stuur de tekst ’daghoroscoop aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer.

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe daghoroscoop. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ’daghoroscoop uit’ naar hetzelfde nummer. Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Wil je niets van VROUW missen? Speciaal voor de trouwste lezeressen versturen we elke dag een mail met al onze dagelijkse hoogtepunten. Abonneer je hier.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.