Vrouw/Praat Mee
620221350
Praat Mee

Ik zag jouw man... op Tinder

Wat doe je als je de man van je vriendin betrapt op TInder?

Wat doe je als je de man van je vriendin betrapt op TInder?

Je zit lekker te swipen op Tinder en ziet ineens de man van je vriendin voorbijkomen. Het overkwam een collega. Wat zou jij doen? Wat zijn de regels?

Wat doe je als je de man van je vriendin betrapt op TInder?

Wat doe je als je de man van je vriendin betrapt op TInder?

Collega M. vertelt: "Ik ben vrijgezel, maar wat deed HIJ daar? Hij is getrouwd en heeft kinderen. Ik ken zijn vrouw goed en had niet het idee dat hun huwelijk in zwaar weer verkeert. Ik schrok me dan ook een hoedje toen ik hem zag. Ik heb er lang mee rondgelopen, maar heb haar uiteindelijk in vertrouwen genomen. Haar man deed het af als geintje en verwijderde zijn profiel. Maar ze belandden er wel door in een flinke relatiecrisis."

Gehackt

Een andere collega hoorde via-via dat haar man een profiel had aangemaakt op Tinder. Het zette een bom onder de toch al wankele relatie.

De pakkans is natuurlijk vrij groot. Een screenshot is zo gemaakt. Zo werd ook het verhaal gedeeld van de getrouwde Mike (29) die actief was op Tinder, maar even 'vergeten' was dat hij was getrouwd en kinderen had. Helaas voor hem zat zijn vrouw niet te slapen en hackte zijn profiel.

Piemel

Ze veranderde zijn profielfoto in de lelijkste foto die ze van hem kon vinden en schreef in zijn profieltekst: "Hoi, mijn naam is Mike. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen. Ik heb een kleine piemel die geïnfecteerd is met verschillende soa's."

Mijn vrouw ontdekte mijn profiel zoals je kunt zien, en ik weet nog niet dat ze aan de telefoon hangt met één van mijn meisjes en me gaat verlaten. Ik ben een stuk stront die niets geeft om iemand anders behalve mijzelf.

Ik praat al zolang met anderen en ga al zo lang vreemd, dus wees niet verdrietig als ik je naam niet kan herinneren omdat ik dezelfde algemene zooi naar jullie allemaal stuur. Voel je vrij om me te bombarderen met haatmails."

Cheaterbuster

Ben jij weleens een getrouwde bekende tegengekomen op een datingsite? En wat heb je toen gedaan? Vind je dat je altijd de andere partner moet inlichten? Als iemand jouw partner zou tegenkomen zou je dat dan willen weten? Zo ja, dan is hier een app waarmee je op naam en woonplaats kunt zoeken in Tinder genaamd Cheaterbuster. Zou je die gebruiken? Praat mee!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.